Potvrđena nova Renault Laguna

Potpredsednik Reno grupe, Štefan Miler, izneo je u javnost nekoliko detalja o budućoj gami Renoovih modela. U izjavi za Auto motor und šport Miler je rekao će prvi novi model u obnovljenoj gami biti "reno laguna"

Potpredsednik Reno grupe, Štefan Miler, izneo je u javnost nekoliko detalja o budućoj gami Renoovih modela. U izjavi za Auto motor und šport Miler je rekao će prvi novi model u obnovljenoj gami biti “reno laguna”.

Osim ovog automobila D segmenta, Reno će imati i nekoliko krosovera koji do sada nisu postojali u programu francuskog proizvođača.

Miler je odbio da iznese više detalja ali je rekao da će to biti kvalitetni proizvodi koji će moći sebi da priušti širi krug kupaca, kao i da neće imati nepotrebno skupe detalje.

Takođe je izjavio da je mala verovatnoća uvođenja hibrida, s obzirom da su njihovi motori nepotrebno komplikovani i vrlo skupi za proizvodnju.

Ipak, ukoliko kupci zatraže takav auto, tehnologija u okviru Reno-Nisan alijanse za tako nešto već postoji i da bi odgovor fabrike mogao da bude veoma brz.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring