SsangYong XLV Concept

Južnokorejski proizvođač SUV vozila Sangjong (SsangYong) će predstaviti svoj novi XLV koncept (eXciting smart Lifestyle Vehicle) na Međunarodnom sajmu automobila koji će se održati u Ženevi za tri nedelje

Južnokorejski proizvođač SUV vozila Sangjong (SsangYong) će predstaviti svoj novi XLV koncept (eXciting smart Lifestyle Vehicle) na Međunarodnom sajmu automobila koji će se održati u Ženevi za tri nedelje.

“XLV” je višefunkcionalni koncept SUV-a koji pripada B segmentu, zahvaljujući svom hibridnom sistemu koji kombinuje 1.6 dizel motor sa direktnim ubrizgavanjem i elektromotor koji se napaja iz litijum-jonskih baterija.

“XLV” je 290 mm duži od svog prethodnika “XIV-1″, ima sedam sedišta inovativno postavljenih u formaciji 2+2+2+1, gde je sedmo sedište smešteno između drugog i trećeg reda u cilju postizanja maksimalne fleksibilnosti i komfora.

[ot-caption title=”XLV ima sedam sedišta inovativno postavljenih u formaciji 2+2+2+1″ url=”http://www.magazinauto.com/wp-content/uploads/2014/02/Rear-image.jpg”]

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring