Auto magazin

Šta se događa sa Fernandom Alonsom?

Šta se događa sa Fernandom Alonsom?
12.03.2015.

Nedavno smo pisali o gutbitku pamćenja Fernanda Alonsa do koga je došlo usred udesa u Barseloni. Govorilo se o stabilizaciji njegovog stanja, međutim, u međuvremenu su se pojavile i nove sumnje u njegov oporavak.

Dvostruki svetski prvak izleteo je u Barseloni sa staze i bolidom “poljubio” betonski zid . Rečeno je da je pretrpeo potres mozga, zbog čega su mu lekari zabranili nastup u razdoblju od 21 dana, zbog opasnosti od ponovnog povređivanja glave, što bi moglo izazvati puno veće probleme, možda čak i fatalne.

Međutim, ostalo je nerazjašnjeno šta se tada tačno dogodilo s Alonsom? Iz Meklarena su misteriozno ćutali što je potpirivalo razne teorije, pa i tu da je Fernando pretrpeo električni udar zbog kvara na hibridnom motoru Honde.

No, posle dvonedeljnog istraživanja i analiziranja, Meklaren je sada otkrio karte. “Nije poznato zbog čega je došlo do nesreće, ali nije do nas”, izjavio je Erik Boulije u ime Meklarena.

Ako nije do njih, do bolida, onda, dakle, može biti samo do – Alonsa. Drugim rečima, kao da nešto nije u redu sa Alonsom. Naime, ukoliko je do Alonsovog izletanja došlo zbog trenutnog gubitka svesti, onda je to veoma ozbiljan problem koji iziskuje daleko radikalnije lečenje od “odmaranja” i “izbegavanja ponovnog povređivanja glave”.

Ukratko, od životne važnosti za Alonsa je da se utvrdi u kakvom je stvarnom stanju njegova glava i da se shodno tome prestane sa svim poigravanjima i špekulacijama o njegovim nastupima i karijeri vozača formule jedan uopšte. Barem dok se ne utvrdi pravo stanje stvari.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Citroen c-elysse 1.2 VTI motor 82KS na koliko hiljada km predjenih treba menjati zupcasti kais( [...]

Poštovani imam problem sa blokiranjem prednjeg točka na mecedesu b klase .pritisak kočenja tog točka [...]

Svi više vole klasične benzinske motore. Države moraju da pseognu za veoma restriktivnim merama ako [...]

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad