Volkswagen Golf Borussia Mönchengladbach

Specijalne edicije automobila su nešto što privlači pažnju velikog broja poštovalaca određenih brendova koji učestvuju u kreiranju posebne verzije popularnih automobila. U ovom slučaju, Folksvagen je predstavio ograničenu seriju "golfa" iz edicije Borusija Menšengladbah (Borussia Mönchengladbach), sjajan spoj dve najvažnije sporedne stvari u životu jednog muškarca, automobila i fudbala.

Specijalne edicije automobila su nešto što privlači pažnju velikog broja poštovalaca određenih brendova koji učestvuju u kreiranju posebne verzije popularnih automobila. U ovom slučaju, Folksvagen je predstavio ograničenu seriju “golfa” iz edicije Borusija Menšengladbah (Borussia Mönchengladbach).

Auto je dizajniran tako da u njemu uživaju ljubitelji fudbala. Brendiran je u prepoznatljivom stilu – sa crno-zelenim štraftama i logotipom čuvenog kluba.

To nije sve, fudbalski “golf” je dobio “R-lajn” paket za spoljašnjost, koji uključuje spojlere na prednjem i zadnjem braniku, kao i na pragovima. Točkovi su prečnika 18 inča.

U unutrašnjosti nije bilo preterane kreativnosti, tako da su postavljene samo aluminijumske nožne komande u odnosu na sve ono što “golf” standardno nudi.

Svaki kupac ove specijalne edicije “golfa borusija menšengladbah” dobiće na poklon dres, šal, štitnik za sunce ali i brendiranu masku ključa i ram za tablice sa logoom kluba.

Ova specijalna edicija “golfa” će biti proizvedena u svega 50 primeraka i naći će se u prodaji kod ovlašćenih prodavaca širom Nemačke.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring