Šta sve nudi Seat Arona za 17.490 evra?

1

U ovom trenutku Seat Arona može da se kupi po veoma povoljnoj ceni od 17.490 evra, što je ušteda od skoro 4.500 evra u odnosu na redovne cene.

Auto magazin Srbija test Seat Arona 1,0 TSI DSG StyleReč je o vozilima sa lagera a za taj iznos dobija se 1,0 trubo-benzinac sa 115 konjskih snaga i automatizovani DSG menjač sa dve lamele i sedam stepeni prenosa.

Auto magazin Srbija test Seat Arona 1,0 TSI DSG StyleZa navedeni iznos dobija se i dosta dodatne opreme, među kojima su aluminijumske felne prečnika 17 inča, prednji naslon za ruke, fijoka ispod suvozačevog sedišta, multimedijalni displej dijagonale osam inča sa Full link konekcijom.

Auto magazin Srbija test Seat Arona 1,0 TSI DSG StyleOna podrazumeva aplikacije za povezivanje sa Android Auto i Apple Car Play opreativnim sistemima, kao i bežično punjenje mobilnih telefona.

Auto magazin Srbija test Seat Arona 1,0 TSI DSG StyleViše o ovako opremljenoj Seat Aroni pročitajte u i dalje aktuelnom izdanju Auto magazina koje će još do sutra biti na kioscima.

Auto magazin Srbija test Seat Arona 1,0 TSI DSG Style

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring