Star Import novi distributer Mercedesa za BiH

Kompanija Star Import d.o.o., Generalni distributer za Mercedes-Benc vozila u četvrtak, 12. februara, obeležila je početak rada u Bosni i Hercegovini

Kompanija Star Import d.o.o., Generalni distributer za Mercedes-Benc vozila u četvrtak, 12. februara, obeležila je početak rada u Bosni i Hercegovini.

5. Mercedes-Benz event

Prema rečima gospodina Rolf-Juergen Seyerle, Generalnog direktora kompanije Star Import, postignutim sporazumom za Bosnu i Hercegovinu uz tržišta Srbije i Crne Gore, Star Import u okviru Emil Frey Grupe sprovodi svoju poslovnu strategiju i uspešno primenjuje plan kreiran za ovaj region.

7. Mercedes-Benz event

U atraktivnom prostoru galerije Bela Vida u Sarajevu, tokom večeri, gosti su uživali u dobroj muzici, ali prvenstveno u onome zbog čega su se okupili – novim Mercedes-Benc modelima, koji su bili izloženi. Predvodnik je potpuno novi model “GLA”, član SUV porodice. Pored ovog modela veliku pažnju privukli su avangardni kupei “CLA” i “CLS”, ali i ekskluzivna limuzina “E-klase”.

8. Mercedes-Benz event

Brojni klijenti, predstavnici medija i javnog života, prisustvovali su koktelu a posebno zanimljivi prisutnima bili su atraktivni gradski heroji “smart for tu” i “smart for for”.

9. Mercedes-Benz event

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring