Auto magazin

Startovala treća sezona akcije “Parkiraj i bicikliraj”

Startovala treća sezona akcije “Parkiraj i bicikliraj”
10.04.2014.
Nastavak projekta Zeleni točkovi

JKP „Parking servis" počelo je treći ciklus društveno-odgovorne akcije „Parkiraj i bicikliraj - zeleni točkovi", koji će trajati do 1. novembra.

Bicikle možete, kao i prethodne godine, preuzimati na tri parkirališta JKP Parking servisa – Sava centar, Ada Ciganlija i Milan Gale Muškatirović. Od ove sezone korisnici, koji parkiraju jedan automobil, mogu na svoje ime, a po ceni parkiranja, da iznajme dva električna bicikla i prateću opremu – kacigu i ranac.

Na inicijativu korisnika, koji imaju„Parkiraj i bicikliraj karticu, omogućili su korišćenje još jednog električnog bicikla, svakog dana od 09:00 do 21:00 čas, dok se vozilo nalazi na parkiralištu. Drugi električni bicikl mogu preuzeti na osnovu reversa, koji izdaje inkasant na parkiralištu. Korisnik je obavezan da oba preuzeta električna bicikla, po osnovu Korisničke kartice i potpisanog reversa, vrati istovremeno.

 Da podsetimo, električni bicikli, pored standardne opreme imaju punjivu bateriju, koja traje dva sata pri neprekidnom korišćenju. Bicikl se može koristiti i kada je baterija isključena. Korisniku je omogućeno da zameni bicikl drugim, sa punom baterijom. Prilikom preuzimanja bicikla korisnik dobija kacigu i ranac, koje vraća po završetku korišćenja zajedno sa biciklom.

Kako bi bili što pristupačniji, češljevi za električne bicikle postavljeni su na više lokacija u gradu – u garažama: Obilićev venac, Zeleni venac, Masarikova, Botanička bašta i na parkiralištima Slavija, Donji grad, Masarikov trg, i ispred zgrada Gradske opštine Novi Beograd i Gradske opštine Čukarica. Ovim omogućavaju lakše i brže završavanje obaveza u gradu ili kod navedenih administrativnih centara. Postavljeni češljevi su isključivo za električne bicikle.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Da li ima ko da zna da mi napravi elektronski karburator za golfa2 [...]

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad