Opel povećao prodaju

Prodaja  Opelovih modela postiže sve veći uspeh kod evropskih kupaca. U martu 2014. brend je ostvario šer od 6,7 procenata od ukupnog tržišta vozila u Evropi, što je najveći tržišni udeo od juna 2011. Prema preliminarnim podacima, broj novoregistrovanih vozila skočio je na oko 133,700, što predstavlja povećanje od preko 9,3 procenta u poređenju sa martom prošle godine. U prva tri meseca ove godine, broj novoregistrovanih Opel vozila skočio je za više od 12,700 jedinica, što iznosi oko 271.000 automobila.

Među Opel vozilima ,trenutno je najprodavanija “moka” sa preko 200.000 porudžbina. Značajan porast beleži I lajfstajl mališan “adam” sa 80.000 porudžbina, kao i limuzina “insignija” koja je naručena u preko 85 hiljada jedninica.

[ot-caption title=”Insignija najprodavanija u klasi” url=”http://www.magazinauto.com/wp-content/uploads/2014/04/Auto-magazin-Opel-prodaja-Insignia.jpg”]

U prvom kvartalu 2014. “moka” i “meriva” suse našle drugom mestu po prodaji u svom segment. U Velikoj Britaniji Opelov sestrinski brend, Voksal, povećao je prodaju za 17 posto u odnosu na mart predhodne godine.  Drugo mesto u svojim segmentima zauzele su i “korsa” i “moka”, dok su  “insignija” i “zafira”  zauzele prvu poziciju.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring