Sto hiljada narudžbina za “opel adam”

Opel je od početka prodaje 2013. godine, primio preko 100 hiljada narudžbina za "adam", mali gradski auto koji model koji predstavlja šampiona individualizacije. U tu cifru uključeno je i odo tri hiljade porudžbina za novu krosover verziju "adam roks".

“Opel adam” je već osvojio čitav niz nagrada i postavio nove standarde u lajfstajl segmentu malih automobila. Zbog popularnosti koju je stekao “adam” je postao čest prizor na ulicama i putevima. Opel je odlučio da standardno verziji malog gradskog hečbeka krajem godine pridoda i krosover varijantu koja se nazavna “roks”. Pored nove karoserijske verzije, u ponudi će se uskoro naći novi moderni trocilindričnu turbo benzinski motor zapremine jedan litar. Novi benzinac je kompletno izrađen od aluminijuma i dolazi u verzijama od 90 i 115 konjskih snaga. Novinu u ponudi “opel adama” predstavlja i platneni krov.

IMG_6956„Potražnja kupaca za “adamom” skrenula nam je pažnju na to da je ovakav tip automobila nedostajao tržištu – automobil koji ističe ličnost svog vlasnika, nudi gotovo neiscrpne mogućnosti prilagođavanja i ima jasan stav“, rekao je dr Karl-Tomas Nojman, Predsednik Odbora Opela. „A za avanturistički nastrojene vozače “adama”, sada u ponudi imamo i robusni “adam roks” – izuzetno nekonvencionalan i veoma zabavan”.

IMG_6929

Novi urbani krosover takođe poseduje izuzetnu osobinu svoje linije: skoro svaki automobil je jedinstven. Sa svežim bojama, različitim opcijama dizajna krova i brojnim kombinacijama enterijera, “adam roks” se može prilagođavati u istoj meri kao i ostali članovi njegove porodice.

“Adam roks” takođe poseduje i Opelov nagrađivani “inteli link” sistem, sa aplikacijama i mogućnostima povezivanja. Info-zabavni sistem ima 7-inčni ekran u boji osetljiv na dodir i potpuno je kompatibilan sa najnovijim pametnim telefonima sa “android” i “iOS” sistemima. Ovaj sistem ne samo da je jednostavan i bezbedan za upotrebu, već je i izuzetno pristupačan, po ceni od samo 300 evra.

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring