Suzuki Swift jeftiniji 500, S-Cross 1.000 evra

Nova godina započela je posebnim ponudama za kupce novih automobila, a prve pogodnosti ponudio je Euro Sumar za vozila japanskog Suzukija

Beogradski Euro Sumar, uvoznik Suzukijevih vozila za Srbiju, ovu godinu započinje značajnim popustima za nove kupce modela „svift“ i „S-kros“. Naime, cene baznih verzija su snižene za 500, odnosno 1.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Tako se od početka januara „svift“ u verziji „1,2 GC AC“ nudi po dosad najnižoj ceni od 8.990 evra sa PDV-om, što je 500 evra manje nego donedavno.

Ova verzija ima benzinski motor zapremine 1.242 kubika, sa 69 kW (94 KS). Paket opreme je izuzetno bogat i, između ostalog, uključuje klima uređaj, ABS sa elektronskom distribucijom kočne sile (EBD), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za kontrolu trakcije (TCS), pomoć pri naglom kočenju (BAS), sedam vazdušnih jastuka, elektro servo uređaj, upravljač podesiv po visini, putni računar, centralnu bravu, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodizače prednjih prozora.

Od početka 2015. i „suzuki S-kros“ u verziji „bejzik“, sa benzinskim motorom od 1.586 kubnih centimetara, 88 kW (120 KS), petostepenim ručnim menjačem i pogonom na prednje točkove ima akcijsku, za 1.000 evra nižu cenu, pa trenutno košta 11.990 evra, sa svim dažbinama. I ovaj automobil ima izuzetno bogat paket opreme, sličan modelu „svift“.

Oba modela, kao i ostali Suzuki automobili, imaju trogodišnju garanciju ili 100.000 pređenih kilometara, a isporuka je odmah po uplati.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring