Opel Cascada na američki način

Lepi Opelov kabriolet "kaskada" će se od sad prodavati i u Americi i to sa Bjuikovim znakom. Ovo će biti prvi kabriolet američkog brenda za posednjih 25 godina

Lepi Opelov kabriolet “kaskada” će se od sad prodavati i u Americi i to sa Bjuikovim znakom. Ovo će biti prvi kabriolet američkog brenda za posednjih 25 godina.

auto magazin buick cascada 2

Auto se generalno vrlo malo razlikuje u odnosu na evropski model. Dodata su gabaritna i LED svetla. Meki krov se spušta i podiže za svega 17 sekundi i to sve do brzine od 50 km/h.

auto magazin buick cascada 4

Felne su prečnika 20 inča a donekle su izmenjeni i materijali u kabini. Tu je i “intelilink” multimedijalni sistem preko koga se upravlja većinom palikacija na mobilnom telefonu.

auto magazin buick cascada 3

Motor je takođe kao u evropskom modelu – 1,6 turbo-benzinac snage 203 “konja” sa 300 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Menjač je šestostepeni automatik.

Sudeći po komentarima, amerikanci su više nego srećni što su dobili pravi evropski auto, praktično bez izmena. Veliki broj domaćih modela je tehnološki prilično zastareo i zaostao u odnosu na evropske modele, pa je “kaskada” pravo osveženje na američkom tržištu. Proizvodiće se u fabrici u Poljskoj.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring