Tesla uvodi rotirajući displej

1

Tesla već neko vreme radi na novoj varijanti multimedijalnog displeja sa funkcijom rotiranja prema vozaču ili suvozaču. Jedan vlasnik Tesle pokazao je tu funkciju na Tviteru i već izaziva pometnju među ljubiteljima.

Lari Li na Tviteru je vlasnik Tesle i entuzijasta koji je napravio ozbiljan posao u oblasti dodataka za Tesla modele. Među njima je i automatsko otvaranje “haube”, kao i kvake na vratima na Modelu 3 i Modelu Y.

Zbog njegove veštine neki ljudi sumnjaju u legitimnost videa prikazanog ispod, ali prema njegovim rečima, ova karakteristika je iz fabrike Tesla. Na snimku vidimo kako koristi displej infotainment sistema koji se okreće i izgleda originalno.

Postoji pristojna šansa da bi otvaranjem ove funkcije Tesla mogao da vrati opcije kao što su video reprodukcija, pa čak i igranje igara dok je automobil u pokretu, a ekran okrenut ka suvozaču.

Ono što je možda najveće iznenađuje je da je proizvođač ćutao o promeni. Čak ni Elon Musk to nije pomenuo…

Takođe ne znamo da li će Tesla ponuditi da se postojeći, već proizvedeni automobili nadograde ovom funkcijom.Sada čekamo da još vlasnika dobije automobile sa ovom funkcijom ili da neko iz Tesle razjasni situaciju.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring