Tjunerska kuća ABT prva tjunirala VW Golf 8

Svega tri meseca od početka prodaje novog VW Golfa 8, jedna od najstarijih i najpoznatijih tjunerskih kuća za vozila VW grupacije, kompanija ABT, nije dugo čekala da ponudi aftermarket delove za ovaj auto.

auto-magazin-srbija-2020-vw-golf-mk8-tuning-abtZa Golf 8 su pripremljene sportske opruge amortizera koje spuštaju auto za 25 do 30 milimetara, zavisnosti od opreme i motora.

Osim što sa ABT oprugama auto izgleda sportskije, obezbeđeno je bolje upravljanje, čak i na verzijama sa adaptivnim ogibljenjem.

auto-magazin-srbija-2020-vw-golf-mk8-tuning-abtU ponudi tjunera su i specijalne alu-felne prečnika 18 i 19 inča u kombinaciji sa 225/40, odnosno 225/35 gumama. Za one koji ipak žele više, u ponudi su FR-C felne prečnika 20 inča, u “mistično crnoj” boji sa gumama dimenzija 235/30.

auto-magazin-srbija-2020-vw-golf-mk8-tuning-abtTo je za sada sve od punde ABT-a u vezi Golfa 8. Uveliko se radi na tjuniranju motora, izduva i enterijera, pa bi kitovi za povećanjesnage benzinaca i dizelaša mogli uskoro da se pojave.

auto-magazin-srbija-2020-vw-golf-mk8-tuning-abt

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring