Toyota na sajmu u Beogradu

Ove godine nismo imali sreće da na beogradskom sajmu vidimo novitete Tojote koju su nedavno predstavljeni u Ženevi - redizajnirani "auris" i "avensis". Ipak, veoma povoljne cene su prioritet za naše kupce koji tradicionalno cene Tojotine modele.

Tojota može da se pohvali da ima jedan od štandova sa najvećom površinom i najvećim brojem izloženih vozila. Svakako, s razlogom jer su cene veoma povoljne kao i uslovi finansiranja.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu toyota 7

Za “jaris”, “auris”, “korolu” i “rav4” odobreni su specijalni uslovi beskamatnog finansiranja iznosa do deset hiljada evra. Konkretno, za “jaris” pet, za “auris” i “korolu” do sedam i za “rav4” do deset hiljada evra na period i do 60 meseci.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu toyota 3

“Jaris” može da se nabavi već za 9.990 evra sa 1,0 motorom od 69 KS i “luna” paketom opreme koji obuhvata “klimu”, prednje i bočne vazdušne jastuke, komande radija na volanu, USB, šest zvučnika i elektro-podesive retrovizore.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu toyota 4

Za razliku od “jarisa” koji je pojeftinio, “auris” je malo poskupeo, tako da je početna cena umesto 12.490 evra sada dvesta evra veća. Bez obzira na to, “auris” je i dalje jedna od najboljih kupovina, tako da i bazna verzija sa 1,33 motorom od 99 KS ima automatsku “klimu”, sedam erbegova, LED dnevna svetla, detekciju pritiska u gumama, multifunkcionalni volan…

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu toyota 2

“Korola” sa istim motorom ima cenu od 13.490 evra i to sa alu-felnama koje kupci dobijaju na poklon. “Rav4” ima početnu cenu od 22.930 evra i to za verziju sa 2,0 dizelašem od 124 KS i pogonom na prednjim točkovima.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu toyota 6

Veliku pažnju posetilaca privlači i novi “ajgo” koji zaista fascinira kombinacijama boja i elemenata za personalizaciju. Najmanja “tojota” je i najjeftinija u gami – košta 8.870 evra i to sa klima uređajem.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu toyota 5

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring