Tretman sa pet zvezdica uz kupovinu nove “honde”

Honda Srbija do kraja oktobra nudi jedinstvenu priliku za kupovinu novog automobila uz posebne pogodnosti specijalne "5+" ponude

Kupovina novog automobila može da podrazumeva i mnoštvo dodatnih usluga koje neki uvoznici, odnosno prodavci daju uz auto a neki ne. Honda je za jesen pripremila pogodnosti koje u ovom trenutku niko ne nudi.

auto magazin srbija honda

Svi kupci koji se odluče za kupovinu “honde CR-V” ili “honde sivik”, dobijaju “5+” posebnih pogodnosti, koje mogu da koriste u narednih pet godina.

Među njima su pet redovnih servisa, pet godina niže kamate na kredit i lizing, pet godina Hondine putne asistencije, pet tehničkih pregleda i pet godina korišćenja hotela za gume.

U okviru “5+” ponude kupcima su na aktuelne tri godine ili 100.000 kilometara, obezbeđene dodatne dve godine garancije, tako da ona ukupno traje pet godina.

auto magazin srbija magazinauto.com honda cr-v i-dtec 160 4wd test

Svi zainteresovani mogu da posete prodajni salon Honde i testiraju aktuelne modele. Besplatnu test vožnju je moguće zakazati na brojeve 011/2010 971, 2010 919 i 2010 914 i putem sajta www.honda-srbija.rs.

auto magazin srbija honda

Podsećamo da Honda Srbija nudi i opciju kupovine automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate i razne modele finansiranja.

auto magazin srbija honda

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring