Triling noviteta kod Mercedesa

Mercedes je i ove godine smešten u hali 3 Beogradskog sajma gde centralno mesto zauzimaju tri nova modela – „E klasa“, „CLE kupe“ i „AMG GT“ takođe u kupe verziji.

„E klasa“ je porasla je u odnosu na prethodnu generaciju i vizuelno se oslanja na velikog brata iz „S klase“. Spolja je ta sličnost vidljiva manje nego u unutra, mada novitet ima i nogo sličnosti sa aktuelnim električnim limuzinama.

Na početku ponude nalazi se benzinac „E200“ sa zadnjim pogonom i 204 KS. Tu je i njegov dizel ekvivalent, „E200d“ sa 197 KS, koji je dostupan i sa 4×4 pogonom. Plag-in verzija ima dvolitarski četvorocilindrični benzinski motori upareni sa elektro motorima od 129 KS, koji mogu da isporuče do 100 km električnog dometa, uz vreme punjenja baterije od 30 minuta. Početna cena nove „E klase“ je 66.000 evra.

Naredni novitet je „CLE kupe“ koji startuje sa cenom od 58.740 evra za benzinsku, odnosno 61.200 koliko košta dizel „CLE 200d“.

Na kraju tu je i sportista u kupe verziji „AMG GT kupe“ sa V8 motorom sa dve turbine i 585 konjskih snaga. Za ovaj automobil potrebno je da izdvojite 196.800 evra.

Vozila iz Mercedesovog komercijalnog programa posetioci mogu da vide u susednoj, hali 3a. Za sva vozila obezbeđeni su posebni uslovi finansiranja sa fiksnom kamatnom stopom od 5,55 odsto na rate u dinarima i evrima. Ukoliko se odlučite za neki od električnih Mercedes automobila fiksna kamatna stopa iznosi 4,49 odsto za finansiranje u evrima. Takođe, svi kupci električnih „mercedesa“ na poklon dobijaju zidni punjač od 22 kW.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring