Automobili spremni za BG Car Show 2024.

Cene pošle u rikverc

Novi automobili spremni su za BG Car Show i svakako izazivaju interesovanje, ali kupce pre svega zanima da li su cene (zaista) počele da padaju. Nekoliko pravih premijera, desetak istinskih noviteta i detaljno redizajniranih četvorotočkaša u centru su pažnje ljubitelja automobila, ali radoznali pogledi su ipak više upereni u cenovnike.

Sada već nekoliko godina cene su u velikom, u nekim slučajevima vrtoglavom rastu, pa potencijalni kupci ne mogu da usklade želje i mogućnosti. Ako je suditi po ovogodišnjoj ponudi na sajmu automobila, cene po svemu sudeći tek retko idu naviše. Jer, ako i nisu pojeftinila, za nova vozila se sve češće odlučujemo samo zbog nalepnice „popust“.

Ipak, i ove godine u halama beogradskog sajma trebalo bi očekivati dosta posetilaca, radoznalih pre svega, potom možda i onih odlučnih da nešto kupe, odmah ili kada prelistaju prospekte.

Ljubitelji uglancanog automobilskog lima, tehnike i mirisa novog, još jednom će biti svedoci sajamske istorije na koju bi trebalo da budemo ponosni, jer tradicija je počela još 1938. godine. Ondašnje kolege su još tada pisale: „…očekivanja od ovog poduhvata sa razlogom su vrlo velika i verujemo da će, blagodareći smišljenom i organizovanom radu, automobilizam kod nas biti u najskorije vreme znatno unapređen…“.
Ekipa istraživača Auto magazina

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring