U petak, 13. maja Nissan automobili po specijalnim cenama

Uz niže cene još i posebni uslovi finansiranja, 20 odsto jeftiniji delovi i oprema, servisne pogodnosti, dodatni popust na kasko osiguranje…

Već tradicionalno beogradski LF Auto centar, prodavac i serviser Nisanovih automobila, svake godine petak 13. pretvara u neobičan dan. Samo 13. maja ove godine, od 9 do 19 časova, kod ovog ovlašćenog Nisanovog partnera mogu se kupiti vozila po specijalnim, sniženim cenama, iskoristiti posebni uslovi finansiranja sa niskim kamatnim stopama i smanjenim troškovima obrade zahteva, nabaviti dodatna oprema i delovi po 20 odsto nižim cenama od redovnih i ostvariti dodatni popust na već ranije odobreni “sajamski popust” za kasko osiguranje.

Budući da je 13. maj jedini petak sa datumom 13 u ovoj godini, posebne cene vozila važiće ne samo za automobile koji se nalaze na lageru, kao što je to dosada bio slučaj, već i za sve one koji se tog dana poruče. Uz to, pre kupovine, većina modela moći će da se testira. Pored svega navedenog, vlasnici Nisanovih modela mogu da računaju na posebne servisne pogodnosti.

Auto magazin LF Auto centar petak 13 popust posebne pogodnosti oprema

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring