Auto magazin

U ponudi specijalne verzije Mazdinih modela Takumi

U ponudi specijalne verzije Mazdinih modela Takumi
22.07.2016.

Još u aprilu ove godine Mazda je ponudu modela “mazda 3” obogatila veoma atraktivnim paketom “takumi”. Specijalna verzija bazira se na već ionako poprilično bogato opremljenom standardnom modelu “mazda 3 sport g120 atrakšn”, a dodatno donosi tamno lakirane aluminijumske naplatke prečnika 18 inča (umesto 16), kameru za vožnju unazad i – verovatno najvrednije od svega – enterijer u kombinaciji kože i alkantare. Za taj luksuz kupci moraju da plate samo 500 evra više nego za paket “atrakšn”, odnosno ukupno 20.190 evra.

auto magazin srbija mazda 3 takumi magazinauto.com

Kabina “mazde 3 takumi”

Specijalni paket “takumi” sada je dobila i “mazda 2”. Ponovo je kao bazni model poslužio paket “atrakšn”, ovde u kombinaciji sa benzinskim motorom “G90”. Dodatno, paket “takumi” donosi dvobojne aluminijumske naplatke prečnika 16 inča (umesto 15), automatski klima-uređaj umesto manuelnog, senzore za kišu i farove, grejana prednja sedišta i senzore za parkiranje pozadi. Sva ta vredna oprema kupca će koštati 300 evra više nego da se odlučio za standardni paket “atrakšn”, odnosno ukupno 13.990 evra.

Od septembra će i ponuda Mazdinog SUV-a “CX-5” takođe biti bogatija za verziju “takumi”, s time što će ovde ona biti raspoloživa uz čak 7 različitih pogonskih opcija, koje uključuju dvolitarski benzinski motor “G160″/”G165” ili 2,2 litarski turbo-dizel “CD150”, kao i ručni ili automatski menjač, te prednju vuču ili pogon na svim točkovima.

auto magazin srbija mazda 3 takumi magazinauto.com

Sedišta su presvučena kombinacijom kože i alkantare sa crvenim štepom

I ovde je kao polazni paket poslužio već standardno bogati “atrakšn”. Za doplatu od 800 evra, kupac dobija auto sa “takumi” opremom koja sadrži dvobojne aluminijumske naplatke od 19 inča (umesto 17), “pametni” ključ, kameru za vožnju unazad i ozvučenje marke Bouz sa 9 zvučnika. Verzija sa benzincem G165, ručnim menjačem i prednjim pogonom,  “CX-5 takumi” koštaće 27.990 evra, dok će najskuplji model koštati 33.890 evra.

auto magazin srbija mazda 3 takumi magazinauto.com

Točkovi imaju prečnik 18 inča, umesto serijskih 16 inča

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Не може од бабе девојка, не бива :) [...]

Unutrasnjost izgleda jako dobro. Dugo nisam video auto koji mi je po svim karakteristikama bas [...]

Hehe, ovan sam u horoskopu i ima istine! Hvala na zanimljivoj objavi! [...]

Jedini automobili koji stede u gradu su hibridi, tako da prilikom kupovine samo bi trebalo [...]

Savršeno.....Hvala [...]

Dobro, ali mnogo malo [...]

Preuzmite Auto magazin za android