Auto magazin

Kiler auto otvorio limarsko-farbarski centar

Kiler auto otvorio limarsko-farbarski centar
25.07.2016.
Komora za farbanje teretnjaka i putničkih vozila

Jedan od najstarijih i najpoznatijih auto-servisa u Zemunu, "Kiler auto", nedavno je otvorio veliki centar za limarsko farbarske radove na motociklima, automobilima i komercijalnim vozilima

Posle dužeg vremena „Kiler auto“ je kompletirao svoju uslugu i napravio jedan od najvećih centara za limariju i farbanje na Balkanu.

U naselju Radio far, u Ulici Patrijarha Pavla 20, u blizini karting staze Autokomerc,, na 1.200 kvadrata otvoren je „Kreš centar Kiler auto“, gde se nalazi kompletna aparatura neophodna za profesionalnu popravku automobila.

auto magazin srbija kiler auto zemun crash centar kreš centar limarija i farbanjeUgovori su potpisani sa svim renomiranim osiguravajućim kućama, što omogućava laku i brzu uslugu.

Najsavremenija oprema renomiranih proizvođača uvezena je iz Italije, a stručan kadar, profesionalni limari i farbari, pobrinuće se da oštećene automobile vrate u prvobitno stanje.

Pored kompletne usluge i visokih standarda kvaliteta rada na automobilu, obezbeđena je kompletna usluga vezana za papirologiju neophodnu prilikom sudara, odnosno oštećenja vozila.

auto magazin srbija kiler auto zemun crash centar kreš centar limarija i farbanjeSpecifično za ovaj centar jeste to što ima dve komore za farbanje – jednu za teretna vozila i drugu za putničke automobile.

Servis je opremljen „panterima“ za ispravljanje limarije, miks rumom sa svom pratećom opremom i ostalom aparaturom renomiranih proizvođača.

auto magazin srbija kiler auto zemun crash centar kreš centar limarija i farbanje
U slučaju nezgode potrebno je da se javite na telefone „Kiler auta“ 065/500-52-02 i 011/319-66-66.

– U slučaju nezgode i oštećenja automobila potrebno je da dođete u „Kiler auto“ da bi se procenila šteta. Postoji mogućnost i dolaska šlep službe ukoliko auto nije u voznom stanju, a šteta se može proceniti i na mestu nezgode ako je automobil nepokretan.

auto magazin srbija kiler auto zemun crash centar kreš centar limarija i farbanjeUkoliko ste dobili zapisnik od osiguranja, dovoljno je samo da se javite, a ostalu proceduru prepustite nama i rešićemo problem za vas, od papirologije do popravke vozila – objašnjava Jovan Cvetković, direktor „Kiler auta“.

U „Kreš centru Kiler auto“ obezbeđen je parking za 200 vozila. Podsetimo, u „Kiler autu“ vozači mogu da obave kompletnu registraciju i dobiju registracionu nalepnicu bez odlaska u MUP.auto magazin srbija kiler auto zemun crash centar kreš centar limarija i farbanje

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 sa 186ks i automatskim menjacem. Prodavac me je [...]

I moram da dodam da Mazda ima potrosnju ne manju od 9.5l i to kombinovane [...]

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 Skyactive X sa 186ks sa automatskim menajcem. Prodavac [...]

Možda ipak malo predugačak članak, ali sve u svemu ok! [...]

Buba je vanvremenski auto. Šteta što je više ne proizvode. Nova Buba nije adekvatna zamena, [...]

Moja Mazda 2.2 175D AT, Revolution too, kupljena pre 5 i po godina, nova u [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad