Uskoro stiže osveženi Renault Mégane GrandCoupe

1

Nedugo posle predstavljanja redizajniranog Renault Megana, online premijeru ima i sedan verzija pod nazivom GrandCoupe.

Izmene su minimalne, bar na prvi pogled. Ipak, farovi su potpuno novi sa LED tehnologijom, a promenjena je i digitalna instrument-tabla sa novim displejem dijagonale 10,2 inča. Suština je da od sada mapa navigacije može da bude prikazana i na instrument-tabli.

renault megane sedan grandcoupeSlabije opremljene verzije imaće, kao i do sada, instrument-tablu u vidu displeja dijagonale sedam inča. Multimedijalni displej je takođe povećan i njegova dijagonala sada iznosi 9,3 inča.

Uvedena je kompatibilnost za Android Auto i Apple Car Play povezivanje.

renault megane sedan grandcoupeUz adaptivni tempomat i unapređeni sistem automatskog kočenja Renault Mégane GrandCoupe je dobio i automatsko kočenje unazad.

Velike novine su i na planu motora. Ranije je osnovni motor bio 1,6 atmosferski benzinac sa 115 KS, pa ga je zamenio 1,3 turbo iste snage, koji je imao i verziju od 140 konja.

renault megane sedan grandcoupeSada ostaje jači 1,3 ali je za osnovnu verziju od sada rezervisan trocilindarski 1,0, takođe sa 115 konja. Jedini automatik među benzincima će biti 1,3 sa EDC menjačem.

Sedmostepeni EDC će moći da se poruči i sa starim dobrim 1,5 dCi motorom koji će biti u ponudi samo sa 115 konjskih snaga.

renault megane sedan grandcoupeSrbija je među zemljama koje vole sedane C segmenta, pa će se kod nas prodavati uporedo sa Bugarskom, Saudijskom Arabijom, Hrvatskom, Egiptom, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Estonijom, Mađarskom, Irskom, Izraelom, Litvanijom, Letonijom, Marokom, Poljskom, Portugalijom, Češkom, Rumunijom, Slovačkom, Tunisom, Turskom i Ukrajinom.

renault megane sedan grandcoupe

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring