Uživo iz Minhena: novi BMW Serije 1 iz svih uglova

Ekipa Auto magazina stigla je u Minhen. Razlog za dolazak u glavni grad Bavarske, pretpostavljate, je premijera novog BMW-a. I to ne bilo kog, već nove Serije 1.

auto magazin srbija bmw 1 series the 1Za razliku od prethodne dve generacije, novi BMW Serije 1 ima prednji pogon ali i xDrive verziju koja se ugrađuje uz jače motore.

Prisutni su inženjeri koji nam objašnjavaju prednosti prednjeg pogona, a otkrili su nam i na koji način je postignuta specifična dinamika u vožnji po kojima su BMW automobili poznati.

Na licu mesta su i dizajneri karoserije i unutrašnjosti, koji su nam takođe objasnili glavne smernice tokom kreiranja nove Serije 1.

auto magazin srbija bmw 1 series the 1Vrhunac ove međunarodne prezentacije je svakako vožnja. Za test su nam spremljeni 118d sa 2,0 dizelašem od 150 konja, ali i M135i xDrive, koji pokreće 2,0 turbo-benzinac sa 306 konjskih snaga.

auto magazin srbija bmw 1 series the 1Detaljne utiske sa ove ekskluzivne međunarodne prezentacije spremamo za letnji dvobroj Auto magazina, koji će se pojaviti na kioscima krajem meseca.

auto magazin srbija bmw 1 series the 1auto magazin srbija bmw 1 series the 1auto magazin srbija bmw 1 series the 1auto magazin srbija bmw 1 series the 1

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring