VÄTH tjunirao Mercedes GLA 45 AMG na 446 KS

Tjunerska kuća VÄTH doradila je Mercedes GLA 45 AMG tako da postiže neverovatnu specifičnu snagu iz 2,0 benzinca. Ako ste mislili da je 400 "konja" maksimum, prevarili ste se

Tjuniranje Mercedesove “A klase” je postala uobičajena pojava. Mnogi tjuneri izvlače 400 “konja” iz turbo-benzinca zapremine 2,0 litra a slično je sada uradila i radionica VÄTH koja je doradila “GLA 45 AMG”.

auto magazin srbija Vath Mercedes GLA 45 AMG

Auto je dobio internu oznaku “V45” i veliki broj spojlera od ugljenih vlakana. Kupci mogu da poruče i specijalan set opruga sa kojima je auto dodatno spušten za 30 milimetara. Sa točkovima prečnika 20 inča, “GLA 45 AMG” više ne izgleda kao krosover već kao pravi sportski auto.

auto magazin srbija Vath Mercedes GLA 45 AMG

Dosta izmena je napravljeno i u kabini u smislu specijalne kože, aluminijumskih i karbonskih dodataka. Ipak, ono što najviše privlači pažnju je motor.

Dvolitarski turbo-benzinac je tjuniran na 395 KS i 485 Nm. To je dovoljno da ovaj “mercedes” dostigne maksimalnu brzinu od 280 km/h.

auto magazin srbija Vath Mercedes GLA 45 AMG

Ukoliko vam se čini da tu ima još prostora za povećanje snage, u pravu ste. VÄTH nudi specijalan “V45RS” paket koji snagu povećava na zaista neverovatnih 446 konjskih snaga i 539 Nm maksimalnog obrtnog momenta. O ceni za sada nema ni reči.

auto magazin srbija Vath Mercedes GLA 45 AMG

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring