Volkswagen odobrio dodatne sajamske popuste

Ljubitelje VW vozila će obradovati vest da je Porše SCG dodatno spustio cene "folksvagena" u odnosu na već akcijske cene koje su važile tokom godine.

Na štandu Folksvagena su izloženi svi modeli, počevši od malog “ap” pa sve do novog “pasata” i trenutno najbržeg “golfa R” od 300 “konja” koji je odmah prodat.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu vw volkswagen audi seat porsche scg 13

Dodatni popust važi se primenjuje već od modela “ap” koji u saradnji sa Porše mobilitijem može da se nabavi za 8.100 evra sa PDV-om u verziji sa troja vrata. Sa petora vrata cena je veća za 300 evra, dakle od 8.400. Ukoliko želite auto da kupite za keš, cena je 800 evra veća.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu vw volkswagen audi seat porsche scg 14

Posebno nas je obradovala činjenica da je “polo” prvi put snižen ispod deset hiljada evra na 9.999. To je cena za keš a ukoliko želite finansiranje kupovine preko Porše mobilitija, cena je hiljadu evra niža, odnosno 8.999 evra. U pitanju je “polo” sa 1,0 motorom od 60 “konja”.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu vw volkswagen audi seat porsche scg 10

Za “golf” smo očekivali malo veće sniženje, kao što je to bilo prošle godine. Ovaj put cena je spuštena za 500 evra, što takođe nije loše. “Golf 1,2 TSI” od 86 “konja” sada može da se kupi za 14.999 evra uz prilično bogatu standardnu opremu. Porše mobiliti je omogućio cenu od hiljadu evra manje, tako da, na primer, dizelaš sa 1,6 TDi motorom od 105 “konja” košta 16.999 evra.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu vw volkswagen audi seat porsche scg 11

Novi “pasat” sa 2,0 TDI motorom od 150 “konja” može da bude vaš za 27.500 evra a lepa vest je da je Folksvagen prilično obogatio baznu verziju tako da je i ona dovoljna za vrlo komfornu i bezbednu vožnju.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu vw volkswagen audi seat porsche scg 1

Vrlo atraktivna cena je i za SUV “tiguan” koji je takođe jeftiniji nego ikad – za 23.990 evra dobija se verzija sa 4×4 pogonom i 2,0 TDI motorom. “Tuareg” je već stvar prestiža i njegova cena startuje od 60.000 evra za V6 TDI 4×4 model.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu vw volkswagen audi seat porsche scg tuareg

Porše SCG izlaže u hali 5 Beogradskog sajma.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring