Auto magazin

VW Golf jeftiniji za 1.000 evra

VW Golf jeftiniji za 1.000 evra
18.03.2014.
Golf među najpovoljnijima

Najprodavaniji Folksvagenov automobil u Evropi, "golf", povodom četrdesetog rođendana je za prvih 40 kupaca jeftiniji za hiljadu evra pa se sada može nabaviti već od 14.490 evra sa PDV-om za keš

Najprodavaniji Folksvagenov automobil u Evropi, “golf”, povodom četrdesetog rođendana je za prvih 40 kupaca jeftiniji za hiljadu evra pa se sada može nabaviti već od 14.490 evra sa PDV-om za keš.

Golf 1,2 TSI - 14.490 evra Golf 1,2 TSI - 14.490 evra

Za taj novac dobija se “golf 1,2 TSI” sa turbo-benzinskim četvorocilindričnim motorom od 86 “konja” i “trendlajn” paketom opreme koji obuhvata više elemenata nego skuplji modeli nekih proizvođača. Na spisku standardne opreme nalaze se ESP, ASR, sedam vazdušnih jastuka uključujući i jastuk za kolena vozača, elektro-hidraulična parkirna kočnica sa auto-hold funkcijom, centralni prednji naslon za ruke, elektro-podesivi retrovizori sa grejačima, indikator probušenih pneumatika, start-stop sistem sa rekuperacijom, putni računar, dnevna svetla, volan i ručica menjača obloženi kožom, automatski klima uređaj sa dve zone, elektro-podizači sva četiri prozora, maglenke sa funkcijom osvetljavanja krivine, ozvučenje sa osam zvučnika, čitačem SD kartice, AUX priključkom i displejem dijagonale pet inča osetljivim na dodir.

Automatska dvozonska klima, električna parkirna kočnica, sva četiri podizača prozora, kožni volan i ručica menjača... Automatska dvozonska klima, električna parkirna kočnica, sva četiri podizača prozora, kožni volan i ručica menjača...

Ukoliko se odlučite na finansiranje preko Porše Mobilitija, ostvarujete dodatni popust od hiljadu evra. Osim navedenog turbo-benzinca, na akciji je i “golf 1,6 TDI” sa motorom od 105 KS, čija je cena za keš sa uračunatim rođendanskim popustom od hiljadu evra 17.990 evra sa PDV-om, odnosno 16.990 evra preko Porše Mobilitija.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Škodina maska [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]

Ne može se reći da je Jugo bio dobar automobil, ali nije bio ni loš. [...]