Yugo sa dva V8 motora

Tanka je linija između mržnje i obožavanja a još jedan dokaz za to je "jugo": U Americi polako postaje kultni auto, bar ono malo primeraka što je ostalo. Njihovi vlasnici se trude da ih zadrže ili u fabričkom stanju ili ih žestoko prepravljaju

Tanka je linija između mržnje i obožavanja a još jedan dokaz za to je “jugo”: U Americi polako postaje kultni auto, bar ono malo primeraka što je ostalo. Njihovi vlasnici se trude da ih zadrže ili u fabričkom stanju ili ih žestoko prepravljaju.

Jedan od onih koji se bave prepravkama je Džim, koji je “jugo GV” iz 1986. godine prepravio tako što je u njega ubacio ne jedan već dva V8 motora iz “ševrolet eldorada” iz 1968. godine. Umesto zadnjeg sedišta je ubačen motor a samo Džim zna koliku buku i temperaturu proizvodi.

Da bi mogla da stanu oba motora, karoserija je proširena a Džim je posebno ponosan na činjenicu da je zadržana kompletna originalna školjka sa određenim proširenjima. Uostalom, pogledajte video i saslušajte čoveka šta je sve uradio na svom “jugu”.

[vc_video title=”Yugo sa dva V8 motora” link=”http://www.youtube.com/watch?v=LJo2kLMb9Vk”]

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring