Renault Mégane istopljen na letnjoj vrelini

Britanski turisti koji su došli na odmoru Italiju ostali su zapanjeni kada su ugledali svoj auto parkiran na javnom parkingu. Ono što su videli ih je zaprepastilo

Britanski turisti koji su došli na letovanje u Italiju ostali su šokirani kada su došli po svoj auto koji je bio parkiran na javnom parkingu.

Prizor koji su zatekli ni malo nije bio prijatan – auto je doslovce istopljen, doduše samo jedna strana. Tačnije istopljeni su gotovo svi plastični delovi, od zadnjeg branika, preko zaštitnih lajsni pa sve do zadnjih svetala i bočnog pokzivača pravca.

Šta se ovde desilo teško je utvrditi. Moguće je da se neko od lokalaca igrao džinovskim sočivom koje je dodatno pojačalo temperaturu sunčeve svetlosti a moguće je i da je auto bio parkiran pored objekta koji je goreo pa naknadno preparkiran kako bi se napravili atraktivni snimci.

U tekstu koji prenose britanski mediji, navodi se da je u vreme ovog događaja temperatura vazduha u Italiji bila oko 37 stepeni, što je za naše uslove sasvim uobičajeno.

Moguće je o da se ovaj “megan”, tokom svojih desetak godina boravka u Engleskoj, odvikao od vrućina.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring