Yugo uništen u jednoj od poslednjih MythBusters epizoda!

U epizodi Driven to Destruction čuveni serijal MythBusters uništava automobile, a jedan od njih je i Yugo GV, star 30 godina. Time je nekadašnji ponos auto industrije Jugoslavije još jednom postao predmet podsmeha u američkim medijima

MythBusters serijal se bliži kraju. U jednoj od poslednjih epizoda čuvenog serijala na Diskaveri kanalu tema je uništavanje automobila a jedan od demoliranih je i Yugo.

auto magazin srbija yugo mythbusters

Adam je pokušao da podigne staru “tojotu kamri” uz pomoć usisivača, dok je Džejmijev zadatak da spljošti “juga” uz pomoć eksploziva C4.

auto magazin srbija yugo mythbusters

Kažu da je trebalo da uništavanje eksplozivom prvo trebalo da izvedu sa “gremlinom”, jednim od omraženijih američkih automobila, ali se ispostavilo da niko ne želi da im proda auto za taj zadatak. Tako su došli do “juga”, kako kažu, automobila do koga nikome nije stalo.

Kao žrtva je poslužio “jugo GV” koji, s obzirom na 30 godina starosti i nije u tako lošem stanju.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

1 KOMENTAR

  1. sa tolko c4 mogli su da naprave diamant od Yuga sa kad kaze da ja ruska tehnika ne znam kako oni nesto istrazivaju a neznaju da imaju Yugo zastavu fiat tehnika ispred sebe i da technika nije losa al uni nikad nisu znali da prave auta pa kopiraju evropljane i japance prave auta koja samo idu pravo cak i u krivine zato i nemaju rally trke

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring