Auto magazin

Zvezdine čirlidersice predstavile Hondu HR-V

Zvezdine čirlidersice predstavile Hondu HR-V
24.10.2015.
Veoma bogata osnovna oprema

U salonu Honda Srbija uz podršku čirlidersica KK Crvena Zvezda predstavljen je novi model "HR-V" koji će se od sada prodavati i u Srbiji, u salonu u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu

“Honda HR-V” pripada segmentu malih crossovera, koji postaju sve važniji segment tržišta i jedini je koji neprestano raste od 2007. godine. Ukupan udeo u tržištu je čak 17 posto kada je u pitanju Evropa.

Cena novog modela “HR-V” u “komfort” paketu opreme sa “1,5 i-VTEC” benzincem od 130 KS je 20.490 evra, dok u istom paketu opreme sa “1,6 i-DTEC” dizelašem od 120 KS košta 22.990 evra.

“Komfort” paket, između ostalog, standardno obuhvata šest vazdušnih jastuka, blutut konekciju za mobilni, USB priključak, pomoć pri kretanju na uzbrdici, senzore za pritisak u pneumaticima, tkaninom presvučen enterijer, uključujući i kompletne tapacirunge u vratima.

auto magazin srbija honda hr-v salon novi beograd

Zanimljivo je da je “honda HR-V” i u ovom baznom paketu opremljena sistemom za utomatsko kočenje pri malim brzinama kao i sistemom za upozorenje od potencijalnog sudara. Tako da, kada vidite veliki broj kamera i radarskih senzora iza unutrašnjeg retrovozora, to može da bude i ovaj, potpuno bazni model.

Jedan od njihovih zadataka je da automatski aktiviraju odnosno deaktiviraju duga svetla, kao i da nadgledaju saobraćajnu traku, odnosno da li je vozač zaspao za volanom.

auto magazin srbija honda hr-v salon novi beograd

Još jedan sjajan detalj je kamera za prepoznavanje saobraćajnih znakova, tako da se informacija o trenutnom ograničenju brzine nalazi na instrument tabli, što je vrlo zgodno kada ste u nepoznatoj sredini i ne možete baš na sve da se skoncentrišete.

Naravno, tu su i aluminijumske felne prečnika 16 inča, kao i krovne šine. Automatska “klima” se takođe podrazumeva, kao i senzori za automatsko aktiviranje srednjih, odnosno dnevnih svetala. Uz njih su standardno ugrađeni i senzori za brisače, kao i tempomat.

auto magazin srbija honda hr-v salon novi beograd

“Honde” već duže vreme mogu da se pohvale “magičnim” sedištima. Uz pomoć specijalnog sistema zadnja sedišta mogu da se podignu tako da umesto njih mogu da se prevezu visoki predmeti.

Verovali ili ne, sve ovo je deo baznog, “komfort” paketa opreme koji još podrazumeva i grejače prednjih sedišta, kao i automatiku na sva četiri podizača prozora. U tom kontekstu, “honda HR-V” je praktično jedan od najpovoljnijih automobila u svom segmentu na našem tržištu.

Više informacija možete dobiti u Hondi na 011/201-09-19, odnosno na www.honda-srbija.rs.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]