Auto magazin

AutoČačak solidaran sa poplavljenima

AutoČačak solidaran sa poplavljenima
21.07.2014.
Besplatno za poplavljene

Iako je i sam pretrpeo ozbiljnu štetu prilikom nedavnih poplava, Autočačak, generalni uvoznik Škode za Srbiju, pokrenuo je akciju kojom želi da pomogne svim vlasnicima „škoda“ čiji su automobili oštećeni u vodenoj stihiji

Iako je i sam pretrpeo ozbiljnu štetu prilikom nedavnih poplava, Autočačak, generalni uvoznik Škode za Srbiju, pokrenuo je akciju kojom želi da pomogne svim vlasnicima „škoda“ čiji su automobili oštećeni u vodenoj stihiji.

Ukoliko im je potreban servis, Autočačak poziva sve vlasnike čeških automobila na besplatnu kontrolu i proveru svih sistema na automobilima, kako bi se ustanovila oštećenja i vozila dovela u tehnički ispravno stanje. Da bi iskoristili ovu pogodnost, vlasnici „škode“ trebalo bi da se jave nekom od prodajno-servisnih centara, gde će neophodne popravke biti stručno obavljene, a vozači će biti sigurni u izvršene intervencije.

S obzirom da Autočačak ima brojne prodavce i servisere širom Srbije, možete se obratiti najbližem ovlašćenom centru, a, ukoliko je kojim slučajem auto van mesta boravka vlasnika, možete se obratiti bilo kojem dileru u mreži Autočačka. Kompletna provera i dijagnostikovanje stanja vozila potpuno je besplatno.

Čačanska kompanija, inače, bila je i sama pogođena poplavama. Veliki broj novih i polovnih automobila tada je oštećen, ali se šteta uveliko sanira, kako naporima same kompanije, tako i uz pomoć češke Škode. Kako kažu u Autočačku, sve planirane isporuke idu redovno, a svi kupci dobijaju nove, neoštećene automobile kao i sada, tako da nema sumnje u ispravnost i pouzdanost vozila.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čudno da nisu predvideli dizel motor. Da li to znači da auto industrija se [...]

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Škodina maska [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]