Bentley patike će nositi samo odabrani

1

Bentley je objavio da je ušao u partnerstvo sa Dominikom Ciambroneom, čovekom koji stoji iza brenda za prilagođavanje patika, “The Surgeon”. Zajedno će kreirati seriju cipela ograničenog izdanja za kupce ovog luksuznog proizvođača automobila.

Bentley patike The Surgeon

Saradnja brendova je počela ranije ove godine, kada je Ciambrone posetio sedište kompanije Bentley u mestu Crewe u Engleskoj, da vidi kako funkcioniše Mulliner odeljenje za prilagođavanje i kako je najbolje uskladiti proizvodnju patika sa kupcima.

Bentley patike The Surgeon

Zajedno su kreirali kolekciju ograničenog izdanja patika fokusiranih na Bentlijeve modele, plus jedan potpuno jedinstven par koji će biti predstavljen u Art Basel u Majamiju sledećeg meseca.

Bentley patike The Surgeon

Ograničena serija patika ima estetiku specifičnu za Bentley, kao što su dijamantsko prošivanje i ukršteni štep, a čak koriste i istu kožu kao proizvođač automobila. Sve su zasnovane na Adidas Forum Low patikama.

Bentley patike The Surgeon

Prvi set se fokusira na performanse i inspirisan je Bentlijevom S i Speed gamom. Oni imaju kombinaciju boja Titan Grey i loptice za kriket tamno crvene boje i dizajnirani su da dočaraju atletski stav Continental GT Speed Convertible modela.

Bentley patike The Surgeon

Druga patika inspirisana je Azure modelima. Imaju Portofino plavu kožu sa detaljima u boji sedišta iznutra, a inspirisane su Bentayga modelom sa proširenim međuosovinskim rastojanjem Azure.

Bentley patike The Surgeon

Na kraju, The Surgeon je kreirao jedinstven, unikatan par napravljen posebno da dopuni automobil koji još uvek nije predstavljen.

Bentley patike The Surgeon

Ove patike će biti predstavljene na Art Basel u Majamiju sledećeg meseca zajedno sa unikatnim Bentley vozilom koje je kreirao Mulliner.

Bentley patike The Surgeon

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring