BG kar šou od 14. marta

Mesec dana do sajma
Tokom marta, u organizaciji i na prostoru Beogradskog Sajma, održaće se tri manifestacije. Termin od 14. do 20 marta rezervisan je za BG kar šou na kome će nastupiti svi domaći uvoznici i distributeri automobila i vodeći proizvođači delova i opreme

Tokom marta, u organizaciji i na prostoru Beogradskog Sajma, održaće se tri manifestacije. Termin od 14. do 20 marta rezervisan je za BG kar šou na kome će nastupiti svi domaći uvoznici i distributeri automobila, kao i proizvođači delova i opreme. BG kar šou je izložba koja najpre ima prodajni karakter, ali će posetioci biti u prilici da se upoznaju i sa najnovijim modelima koji će se tek naći u prodaji. Potencijalni kupci po navici stvaranoj decenijama, ali i iz vrlo praktičnih koriste priliku da na Beogradskom sajmu, u prisustvu svih automobilskih brendova sa svim aktuelnim modelima, i uz niz različitih pogodnosti naprave konačan izbor u kupovini.

U istom terminu održava se i 8. Međunarodni sajam motocikala – Motopešn, gde će pored dvotočkaša biti u ponudi i mnoštvo dodatne opreme kako za motocikle tako i za vozače.

Od 25.do 29.marta održava se 52. Međunarodni salon privrednih vozila Beotrak, na kom će se predstaviti proizvođači kamiona,autobusa,prikolica,poluprikolica,specijalizovanih vozila, delova i opreme. U društvu najvećih svetskih proizvođača privrednih vozila naći će se i domaći proizvođači, nekada industrijski giganti, kako bi pronašli svoju šansu za oporavak i oživljavanje proizvodnje u partnerskim odnosima sa nekim od globalnih lidera u ovoj industriji.

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar
ovde unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring