BMW Serije 4 Gran Coupe prošao kroz facelift tretman

BMW serija 4 prati redizajn srodnih modela. Posle Serije 3, kupea i kabrioleta Serije 4, slične izmene stižu i za i4 i Seriju 4 Gran Coupe.

BMW Serije 4

Nova je prednja maska, odnosno bubrezi, koji ostaju ogromni. Proizvođač takođe uvodi novu strukturu za LED farove. Adaptivni matriks farovi i LED zadnja svetla u stilu BMW-a M4 CSL dostupni su kao opcije koje se doplaćuju.

BMW Serije 4

Unutar kabine, BMW zakrivljeni ekran sa svoja dva povezana ekrana već je poznat. naravno, smanjena je i ručica menjača. Standardno se ispiručuju sa novim dvokrakim upravljačem, dok je trokraki M opcija.

BMW Serije 4

Pod haubom se ništa ne menja. Paleta obuhvata modele od 420i sa 184 KS do M440i xDrive sa 374 KS. Ukupno, dostupna su dva četvorocilindrična benzinska motora, jedan šestocilindrični benzinski motor i dva dizela – jedan sa četiri i jedan sa šest cilindara. Oba šestaka i manji dizelaš su laki hibridi na 48 volti. Svi su sa 8-stepenim automatskim menjačem, a u zavisnosti od motora može se izabrati između pogona na zadnjim točkovima i pogona na sve točkove.BMW Serije 4

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring