Cena prava sitnica: Vertu Signature Touch for Bentley

Poznati proizvođač, ili bolje reći priređivač ultra-luksuznih mobilnih telefona, Vertu, nastavlja svoju petogodišnju saradnju sa Bentlijem

Bentli i Vertu su predstavili treći po redu mobilni telefon u zajedničkoj saradnji. Napravljen je u kombinaciji “Beluga” i “Hotspur” boja, od prirodne kože i niklovanih detalja sa trodimenzinalnim Bentli znakom.

Kao i do sada, Vertu ne uspeva da u svoj vrhunski model ugradi i vrhunsku tehnologiju. Naime, ovaj proizvođač koristi tuđu tehnologiju koju zapravo priređuje u kombinaciji luksuznih materijala.

auto magazin srbija bentley vertu

Tako ni ovaj put u najbolji model nije ubačena najbolja tehnologija ali zato izgleda i košta tako da sebi mogu da ga priušte samo najbogatiji.

Vertu Signature Touch for Bentley ima “Qualcomm Snapdragon 810” procesor i 4GB RAM memorije. Baterija je kapaciteta 3.160 miliamperčasova, što je u skladu sa displejem dijagonale 5,2 inča sa full HD rezolucijom od 1920×1080 piksela.

auto magazin srbija bentley vertu

Displej je napravljen od safirnog stakla a ugrađene su kamere od 21 megapiksela pozadi, odnosno 2 mekgapiksela napred za selfije. Operativni sistem je Android 5,1 sa virtuelnim Dolby Digital Plus Surround zvučnim procesorom.

Kupci će moći da odaberu jednu od osam kombinacija boja kože i 16 kombinacija štepa. Prodaja počinje krajem januara uz cenu od 9.000 američkih dolara pa naviše.

auto magazin srbija bentley vertu

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring