Corsa Karl i Choupette

Modni dizajner i fotograf, Karl Lagerfeld, otvorio je izložbu fotografija „Korsa Karl i Šupet“ za Opelov kalendar za 2015. godinu. Svečano otvaranje izložbe održano je u grandioznom zdanju Palaco Italia u Berlinu

Brojne poznate ličnosti su prisustvovale svečanosti koja je održana na istorijskoj lokaciji blizu Brandenburške kapije, poput Iris Berben, Betina Cimerman, Kena Dukenaa, Kristofa Mecelder, Jasmin Gerat i nemačkog ministra saobraćaja Aleksandera Dobrinta. Fotografije i crteži modne ikone, Lagerfelda, izazvale su oduševljenje kod gostiju.

Vernissage - Corsa Karl und Choupette

Karl Lagerfeld je fotograf koji je kreirao “Korsa kalendar 2015”. On je spojio je jedan od najpopularnijih automobila u Evropi, “opel korsu”, sa jednim od najjedinstvenijih modela na svetu, svojom svetski popularnom burmanskom mačkom Šupet. Tema brojnih fotografija je Šupet, koja istražuje novu “korsu”.

Vernissage - Corsa Karl und Choupette

Pored dvanaest motiva za “Korsa kalendar 2015.”, i privatnih Polaroid fotografija Šupet, izložene su i fotografije koje su napravljene tokom kreiranja kalendara. Tu su i različiti detalji vezani za proizvodnju “korse”, od rada na „školjki“, preko bojenja do finalnog sklapanja.

Vernissage - Corsa Karl und Choupette

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring