Dobri finansijski uslovi za kupovinu Renault i Dacia vozila tokom juna

Reno Nisan Srbija je pripremila dobre finansijske uslove za kupovinu Renoovih i Dačijinih vozila tokom juna meseca. Pojedini modeli imaju beskamatno finansiranje, ili se mogu kupiti preko dinarskog kredita sa fiksnom ratom i kamatom od 4,99 posto

Iz ponude Renoovih modela izdvojeni su “klio autentik pak kul” koji startuje sa cenom od 10.150 evra. Tu je i “klio limitid”, koji u verziji sa benzinskim motorom “1,2 16v” košta od 11.150 evra. Ovaj model u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom, aluminijumske felne od 16 inča, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.

Tu je i “tvingo”, u specijalnoj verziji “limitid”. U cenu od 8.990 evra, uključeni su i sistem za pomoć za parkiranje unazad, električni grejani spoljašnji retrovizori i ukrasne lajsne.

Auto magazin srbija renault twingo 70 sce test

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude Reno finansiranja pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 evra na 3 godine, 6.000 evra na 4 godine i 3.000 evra na 5 godina.

Novitet u Renoovoj ponudi predstavlja novi dinarski kredit sa fiksnom mesečnom ratom i atraktivnom kamatnom stopom od 4,99 odsto. Pored fiksne mesečne rate u dinarima, posebnu pogodnost ovog kredita predstavlja i mogućnost finansiranja sa učešćem od samo 10 posto. Ponuda Reno finansiranja važi za sve modele iz ponude.

Za kupce Dačije spremljene su brojne pogodnosti kroz u izbor različitih ponuda finansiranja i dodatnih benefita uz samo finansiranje. Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dačia finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do 3 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 3.000 evra za sve modele, odnosno do 5.000 evra za modele “daster” i sve “stepvej” verzije.

Pored beskamatnog kredita za sve modele, kupci Dačije mogu da izaberu i ponudu dinarskog kredita sa fiksnom mesečnom ratom i kamatnom stopom od 6.99 posto. Dodatna pogodnost dinarskog kredita predstavljena je u mogućnosti finansiranja vozila vrednosti do 8000 evra bez učešća, tako da u ovoj akciji, kupci mogu izabrati najprodavanuju verziju “sandera” koja košta 7990 evra i finansirati ga putem dinarskog kredita bez plaćanja učešća.

Za svako vozilo kupljeno putem Dačia finansiranja, kupci mogu da izaberu jedan od dva dodatna benefita u vidu 5 godina garancije (100.000 kilometara) ili premijum paket održavanja koji podrazumeva 3 redovna servisa.

auto magazin srbija dacia dokker stepway test

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring