Domaća premijera: novi Mercedes-Benz Intouro

1

Mercedes-Benz je za domaće predstavnike medija i kupce priredio premijerno predstavljanje najnovije generacije modela Intouro. Reč je o autobusu za međugradski saobraćaj, koji jespecifičan po izuzetnoj udobnosti koja se može porediti čak i sa modelom Tourismo.

Mercedes-Benz Intouro

S obzirom da se Setra povlači iz klase međugradskih autobusa, Mercedes Intouro može da se pohvali najboljim tehničkim rešenjima oba brenda.

Mercedes-Benz Intouro

Pre svega, dizajn je elegantniji, sa brojnim mogućnostima dodatnog ulepšavanja. U ponudi je nekoliko dužina, počevši od K verzije (Kurz, odnosno kratki) od 9 metara, pa sve do XL varijante sa tri osovine čija je dužina 15 metara.

Mercedes-Benz Intouro

Osim velikog broja konfiguracija sedišta, u ponudi je i nekoliko motora i menjača, u skladu sa potrebama prevoznika i topografijom terena po kom će se pretežno voziti.

Mercedes-Benz Intouro

Najvažnije od svega je to što ima jedinstveni sistem pomoći u kočenju u slučaju opasnosti – „aktiv brejk asist 5“ (ABA 5) – još jednu prekretnicu u evoluciji bezbednosti.

Podešen je tako da automatski koči na svaku prepreku u pokretu čija je visina veća od jednog metra…

Mercedes-Benz Intouro

Više o novom Mercedesu Intouro pročitajte u najnovijem  izdanju Auto magazina, koje je uveliko na kioscima širom zemlje!

Mercedes-Benz Intouro Mercedes-Benz Intouro Mercedes-Benz Intouro

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring