Auto magazin

Doručak kod Minija

Doručak kod Minija
27.01.2015.

Kompanija Delta Motors je u subotu 24. januara 2015. godine organizovala druženje sa ljubiteljima i poštovaocima Mini automobila.

Zaposleni u Mini prodajnom timu su u neformalnoj atmosferi kao domaćini posluživali goste, ali su ih iz prve ruke kroz test vožnje upoznali sa novim modelima Minija.

auto magazin dorucak kod minija 3

Mini salon je za tu priliku prilagođen u Mini kafe, a za kompletnu ponudu aksesoara i odabranih modela vozila formirane su specijalne cene, sa dodatnim benefitom za klijente koji bi kupili novi “mini” po sistemu zamene staro za novo.

Gosti su imali priliku da se upoznaju sa novim modelom “mini uan” (MINI One), koga uz metalik boju, između ostalog, dopunjuju multifunkcije na volanu, tempomat, LED prednja svetla i aluminijumske felne a po specijanoj ceni od 20.990 evra u odnosu na dosadašnju cenu od 22.441 evra.

auto magazin dorucak kod minija 2

Takođe bio je prisutan i model “mini kantrimen uan” (MINI Countryman One), sa metalik bojom i bogatom opremom koju, između ostalog, sačinjavaju aluminijumske felne prečnika 16 inča, multifunkcije na volanu, tempomat, ksenon svetla, parking senzori pozadi i mnoge druge pogodnosti. Cena ovog modela je 22.990 evra u odnosu na dosadašnjih 24.315 evra.

Događaj je prošao u dobroj zabavi i prijatnoj atmosferi, a ovo je samo jedna od brojnih akcija koju kompanija Delta Motors planira u narednom periodu, kako bi aktivno kroz druženje svojih zaposlenih i posetilaca sličnih manifestacija približila Mini modele svim zainteresovanim ljubiteljima ovog jedinstvenog automobilskog brenda.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Danas nema auta bez klime, ne može da se rentira, ni da se proda, retki [...]

Nisam ljubitelj SUV modela. Stelvio je bio prvi SUV koji sam poželeo da imam, a [...]

Prelep i prema svim testovima kvalitetan premijum model. [...]

U električnim automobilima ovaj sistem radi malo drugačije, samo motori imaju ulogu u upravjanju, koordinišu [...]

PP aparati su zaknska obaveza ali koliko vozila ih ima? Možda 40% a i to [...]

O Miodragu mogu samo da kažem da je genije kada su u pitanju uređaji na [...]

Preuzmite Auto magazin za android