Auto magazin

Predsajamska akcija za Hondu CR-V

Predsajamska akcija za Hondu CR-V
27.01.2015.
Dve promotivne ponude

Honda Srbija započinje predsajamsku akciju za "hondu CR-V". Promotivna ponuda obuhvata dve specijalne edicije ovog modela koje sadrže sve što je neophodno vozaču za udobnu vožnju: "CR-V multimedija edišn" i "CR-V limited edišn"

Honda Srbija započinje predsajamsku akciju za “hondu CR-V”. Promotivna ponuda obuhvata dve specijalne edicije ovog modela koje sadrže sve što je neophodno vozaču za udobnu vožnju: “CR-V multimedija edišn” i “CR-V limited edišn”.

Edicija “multimedija edišn” obuhvata HD displej osetljiv na dodor dijagonale sedam inča i navigacioni uređaj sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD kameru za vožnju unazad, DVD plejer, blutut konekciju za mobilni telefon, USB i AUX priključke, kao i slot za SD karticu.

Za kupce koji žele specifičan stil svoje “honde CR-V”, pripremljena je edicija “limited edišn”. Tu su zadnji spojler sa integrisanim stop svetlom, sportska prednja maska, ukrasi za maglenke ili lajsne na vratima, kao i hromirani ukras za izduvnu cev.

Cena počinje od 21.990 evra, a Honda Srbija je obezbedila i atraktivne uslove finansiranja putem lizinga uz kamatnu stopu od 3,99 posto.

Akcija se odnosi na ograničene količine aktuelnog modela “honde CR-V” sa lagera u osnovnim paketima “komofrt” (Comfort), “elegans” (Elegance), “lajfstajl” (Lifestyle) i “egzekjutiv” (Executive).

Kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, pri čemu vrednost korišćenog automobila može predstavljati učešće u finansiranju novog automobila.

Svi zainteresovani kupci mogu zakazati test vožnju na sajtu Honde ili na broj telefona 011/2010-919, 2010-971 i 2010-914.

Pročitajte još:
Test Honde CR-V 2,0 i-VTEC Lifestyle 4WD
Test Honde CR-V 1,6 i-DTEC Comfort

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]