Auto magazin

Ecarry: konstruisan za maksimalne uštede u eksploataciji

Ecarry: konstruisan za maksimalne uštede u eksploataciji
01.11.2021.

Sa ukupnom masom od 3,5 tone i nosivošću od 1.700 kilograma, Ecarry dostavno vozilo je nezavisno konfigurisano zahvaljujući modularnosti baterije od 35 ili 70 kWh. Odlikuju ga i izuzetno male dimenzije: manje od 180 centimetara u širini, 570 u dužini, i 195 u visini.

Ecarry

To je Ecarry, potpuno električno komercijalno vozilo, dizajnirano da zadovolji trenutne potrebe uslužnih kompanija, javnih subjekata i kurira. Kompanije koje posluju u italijanskim gradovima i sprovode aktivnosti sa repetitivnim i stalnim rutama, sa brojnim start&stop situacijama, kao što su usluge upravljanja otpadom, gradska logistika i isporuke.

Ecarry

Verzija šasije je dizajnirana da bude konfigurisana u zavisnosti od različitih potreba i profesionalnih primena kao što su kamion sa rezervoarom/septičkom pumpom, rashladni kontejner, dizalica, kamion za sakupljanje otpada, fiksni ili kiper kontejner i još mnogo toga.

Ecarry

Ali to nije sve: Ecarry vam omogućava da obavite celu dnevnu operativnu misiju bez pauza, zahvaljujući rezultatima procene operativnih misija flote korisnika koji su razmatrani ad hoc.

Ecarry

Zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji, Ecarry komunicira sa operaterom i omogućava vam da vršite procene, intervencije i ažuriranja softvera čak i na daljinu i u realnom vremenu.

Ecarry

Agilan, kompaktan i lak za vožnju: dovoljna je dozvola B kategorije

Ecarry je dobio N1 homologaciju za brzinu do 80 km na sat, što znači da mogu da ga voze vozači sa B kategorijom. Udoban je za manevrisanje, lak za vožnju, a zahvaljujući malim dimenzijama ne usporava saobraćaj i može da stigne svuda, čak i u zonama sa ograničenim saobraćajem.

Ecarry

Dizajniran za dobrobit operatera

Položaj za vožnju u Ecarry je dizajniran da obezbedi maksimalnu udobnost i najbolji rad. Ulazni prag njegove napredne kabine pozicioniran je samo 38 centimetara od zemlje, što je mera usvojena da se smanji rizik od nesreća i pojave profesionalnih bolesti, posebno da bi se zaštitili gležnjevi, kolena i leđa rukovaoca prilikom ulaska i izlaska iz vozila u više navrata.

Ecarry

Garantovana efikasnost na putu

Od kada je u julu 2021. godine prvo registrovano vozilo, koje je opremljeno rezervoarom za sakupljanje otpada, prešlo već više od 5.000 kilometara, obavilo je preko 5.800 startovanja i zaustavljanja.

Ecarry

Tokom misije, izvršeno je više od 120 pražnjenja i 1.400 ciklusa okretanja kante da bi se prikupilo 72.500 kg otpada. Pritom, nije zabeležen nikakav kvar ili prekid u službi odvoza otpada.

Ecarry

Green-G je poslovna jedinica Goriziane Holding S.p.A., međunarodne referentne tačke više od sedamdeset godina u projektovanju naprednih inženjerskih sistema za odbranu, naftu i gas,

pomorski, industrijski i železnički sektor. Poslovna jedinica rođena 2019. godine sa sedištem u Villesu (GO), fokusirana je na pitanje trenutne ekološke održivosti primenjene na razvoj sistema i električnih komercijalnih vozila srednje veličine.

Ecarry

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Transport

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Mnogi ih nisu ni koristili, ja licno video na ulicama. Ponekad se pitam cemu zakon [...]

Ovo je masina... [...]

kamera u peraju, top izum [...]

Neverovatna vest, teško za poverovati. Zna se da je biznis sa vraćaenjem kilometraže ovde veoma [...]

Kia automobili su zaista kvalitetni i zaslužuju ovako nešto. Ali kada sam pročitao da su [...]

Preuzmite Auto magazin za android