FIAT 500L zvanično vozilo 28. Beogradskog maratona

S ponosom pravljen u Srbiji, "fijat 500L" je zvanično vozilo ovogodišnjeg Beogradskog maratona. Verzija ovog auta na metan biće prisutna na samoj trci u vidu tehničke podrške, pratiće trku i meriće vreme maratoncima

Kompanija FCA Srbija, u saradnji sa ovlašćenim dilerom, Auto Kućom Kole iz Zemuna tradicionalno, treću godinu zaredom, podržava predstojeći Beogradski maraton, koji će se održati u subotu, 18. aprila 2015. godine.

auto magazina magazinauto.com fiat 500l cng na metan beogradski maraton

Na samom cilju, na “fijat 500L” info pultu na Terazijama posetioci će imati priliku da dobiju poklon vaučer. Za donosioce vaučera koji će se deliti tokom maratona u AK Kole, obezbeđen je besplatan kompletan pregled vozila, kao i 10 posto popusta na servisne usluge i 5 posto popusta na rezervne delove.

“Fijat 500L” na metan koji se proizvodi u fabrici u Kragujevcu predstavlja ekološko vozilo sa veoma niskom emisijom ugljen dioksida. Osim što brine o zaštiti životne sredine, ovaj model se stara i o kućnom budžetu, jer je tokom perioda eksploatacije od četiri godine, ušteda u ceni goriva na nivou koštanja celog automobila.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring