Fiat Panda 4×4 Antartica

Projekat “Pandom do Sočija” potekao je iz saradnje između brenda Fijat i multimedijalnog izdavača VICE Media, usmerene na mlade stanovnike metropola.

Avantura je započela iz auto-moto sela Mirafiori u Torinu, a u centru pažnje je “panda 4×4 antartika”, model ograničene serije koji slavi tridesetu godišnjicu ovog modela Svečanom startu turneje prisustvovali su i Fijatovo fristajl vozači Stefano Munari ( zvezda italijanskog snoubordinga) i Stefan Lantšner, BMX vozač i Markus Keler, poznati član Nitro ekipe koji će se sa Dmitrijem Sartorom smenjivati tokom putovanja. Njima se pridružila Gersin Livia Paja, urednica Vice-a, koja upotpunjava ekipu koja putuje do lokacije Casa Italia u Sočiju.

Uz pomoć pametnog telefona, jedina dama u timu  će u stvarnom vremenu prenositi priču o putovanju, praćenu fotografijama i video materijalima. Ekipa će na putu do cilja praviti pauze na 16 različitih evropskih lokacija, od kojih su neke potpuno nepoznate široj javnosti.

Zvezda avanture od Torina do Sočija je “panda 4×4 antartika”, opremljena tvin er turbo benzinskim motorom snage 85 KS.  “Panda” je bele boje sa crnim krovom, a opremljena je goš i  sivim aluminijumskim felnama prečnika od 15 inča sa dijamantskim sjajem, narandžastim ratkapnama, svetlima za maglu, zatamnjenim zadnjim prozorima i zadnjim vetrobranom, narandžastim reflektujućim oplatama i posebnom oznakom na centralnom delu noseće konstrukcije. Ovaj model nudi i sistem “obrtni momenat na zahtev”, koji se automatski aktivira po potrebi, što  omogućuje vozaču da u svakoj situaciji ima potpunu kontrolu nad svojim vozilo.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring