Auto magazin

“Fordovi” jeftiniji do 5.300 evra

“Fordovi” jeftiniji do 5.300 evra
08.12.2014.

Uz moto „Dođite po Vaš novogodišnji poklon”, Grand Motors i mreža njegovih ovlašćenih prodajno-servisnih partnera do kraja decembra 2014. nudi mogućnost kupovine Fordovih automobila sa lagera, bogato opremljenih, sa cenama nižim i do 30 odsto i odmah spremnim za isporuku.

Raspolažemo sa oko 150 automobila “fijesta”, “B-MAX”, “fokus” i “mondeo” za koje smo, u saradnji s principalom, odredili nove, do sada najniže cene i one važe samo kraja ove godine, pa je to zaista retka prilika za izvanrednu kupovinu, kaže direktor marke Ford u Grand Motorsu, Minja Bolesnikov. To su vozila iz aktuelne modelske godine, bogatije opremljena od osnovnih verzija, sa mogućnošću da se plaćanje delimično kompenzuje i po sistemu staro-za-novo, uz vrlo korektnu procenu korišćenog vozila, kaže Bolesnikov.

Ford_novogod kamp_2

Među vozilima koja se izdvajaju iz ove jedinstvene ponude je, recimo, “ford fijesta” sa petoro vrata, benzinskim motorom od 1,25 l (82 KS) i paketom opreme “trend”, koja od opcija ima metalik boju, a trenutno se prodaje po ceni od 9.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama). Takva “fijesta” po regularnom cenovniku košta 13.130 evra, što znači da potencijalni kupac dobija „poklon“ od 3.140 evra.

U ovoj prednovogodišnjoj ponudi zanimljiv je i “fokus” sa petoro vrata, benzinskim 1.0 “ekobust” motorom (100 KS) i paketom opreme “trend”, koji od opcija ima centralnu konzolu višeg nivoa sa naslonom za ruku i “komfort 1” paket (elektronski EATC klima uređaj sa dvostrukom automatskom kontrolom, automatski senzor farova, kišni senzor brisača, retrovizor sa funkcijom automatskog zatamnjivanja, “follow me home” funkcija farova, prednja svetla za maglu), a sada košta 12.290 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Njegova cena u regularnom cenovniku je 17.615 evra, pa je Grand Motorsov „poklon“ čak 5.325 evra.

Ford_novogod kamp_4

Iz liste vozila na novogodišnjem popustu “izdvajamo” “fokus” sa petoro vrata, 1.6 TDCi dizel motorom (95 KS) i paketom vrlo sličnim pomenutoj verziji sa benzinskim “ekobust” sada košta 13.990 evra (takvih je još samo nekoliko komada); “mondeo” sa četvora vrata, 1.6 “ekobust” benzinskim motorom (160 KS), paketom opreme “biznis” i zatamnjenim staklima pozadi samo do kraja godine može da se kupi za 17.490 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Novogodišnja ponuda Fordova važi i za pravna lica, pa je ovo jedinstvena prilika da se poslovni vozni parkovi uvećaju ili obnove vozilima po atraktivnim cenama.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

2 komentara

 1. Petar
  Petar December 14, 16:10

  A da li je C-Max na popustu?

  Reply to this comment
  • Auto magazin
   Auto magazin December 15, 09:24

   Trenutno postoji akcija za model C-Max Ecoboost. Sa popustom koji iznosi oko 4.200 evra, cena ovog modela je 13.990 evra.

   Reply to this comment

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

oseća se povećano interesovanje za kamionetima. Nekima je potreban onaj prostor za teret, ko ide [...]

Danas nema auta bez klime, ne može da se rentira, ni da se proda, retki [...]

Nisam ljubitelj SUV modela. Stelvio je bio prvi SUV koji sam poželeo da imam, a [...]

Prelep i prema svim testovima kvalitetan premijum model. [...]

U električnim automobilima ovaj sistem radi malo drugačije, samo motori imaju ulogu u upravjanju, koordinišu [...]

PP aparati su zaknska obaveza ali koliko vozila ih ima? Možda 40% a i to [...]

Preuzmite Auto magazin za android