Fordovi na velikom popustu

Grand Motors i mreža njegovih ovlašćenih prodajno-servisnih partnera, nudi ograničenu količinu porodično-poslovnog modela "c-maks", po ceni koja je skoro 30 odsto niža od regularne!

Od sada se “C-maks”, svestrano upotrebljiv automobil, u verziji “kompakt”, sa benzinskim motorom od 1,6 litara (105 KS) i opremom “trend” i dodatnim “komfor paket 1” (koji, između ostalog, uključuje automatski dvozonski klima uređaj, centralnu konzolu višeg nivoa sa kliznim naslonom za ruku i prednja svetla za maglu) može kupiti već za 12.890 evra sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti. Isti model je svojevremeno imao regularnu cenu od 18.070, a akcijsku od 15.970 evra.

auto magazin, ford, popust

Skrećemo vam pažnju i na izuzetno povoljnu cenu najpopularnijeg Fordovog automobila u Srbiji, “fijestu” sa benzinskim motorom od 1.25 litara (82 KS). U verziji sa manuelnim klima uređajem i trećim naslonom za glavu ona trenutno košta 8.990 evra. Redovna cena ovog automobila je bila 12.015, a akcijska 10.195 evra.

Oba ova automobila, kao i ostali Fordovi modeli se mogu kupiti po sistemu staro-za-novo, ali i uz posebne uslove finansiranja koje je Grand Motors ugovorio sa bankama i lizing kućama.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring