Grand Wagoneer će biti najveći i najluksuzniji u Jeep gami

1

Potpuno novi koncept Grand Wagoneer – koji je predstavljen juče u Detroitu – označava ponovno rođenje klasika i premijum američke ikone, pružajući viziju kako bi moderan izražaj originalnog vrhunskog premijum terenca mogao da izgleda.

Koncept Grand Wagoneer se može pohvaliti velikim izborom najmodernije premijum tehnologije – uključujući elektrifikovani pogonski sistem, sofisticirane 4×4 sisteme za vožnju van staze, i vrhunsku multimediju.

Nastao u Americi 1962. za 1963. modelsku godinu, Wagoneer je bio prvo vozilo u kojem je pogon na četiri točka uparen sa automatskim menjačem, čineći ga pionirskim modernim terencom. Grand Wagoneer iz 1984. je označio početak premijum terenca, nudeći kupcima do tada neviđenu kombinaciju standardnih karakteristika, poput kožnih presvlaka, klimatizacije, AM/FM/CB radija, i dodatne zvučne izolacije, sa dramatičnim povećanjem konjskih snaga i obrtnog momenta.

Jeep Grand Wagoneer ConceptSerijske verzije modela Wagoneer i Grand Wagoneer treba da stignu u prodajne salone sledeće godine. One će se ponovo roditi u Americi – u Varenu, Mičigenu, blizu centra Detroita. Kao poklon svom proizvodnom domu i sedištu brenda, stakleni krov sa potpunim staklom koncepta sadrži mapu koja prikazuje Detroit i okolinu.

Kada serijska verzija modela Grand Wagoneer stigne sledeće godine, imaće tri dostupna 4×4 sistema sa renomiranim vazdušnim oslanjanjem Quadra-Lift.

Jeep Grand Wagoneer ConceptEnterijer podjednako bogat tehnologijom za vozača i putnike

Ekran obuhvata gotovo 45 inča instrument table: 12,3-inčni ekran sa informacijama o vozaču iza volana, 12,1-inčni horizontalni ekran osetljiv na dodir služi kao glavni ekran na centralnoj konzoli, sa 10,25-inčnim horizontalnim ekranom za komfor koji je osetljiv na dodir, odvojen strukturnim aluminijumskim krilom. Pored toga, ekran od 10,25 inča namenjen putnicima koji pruža suvozaču dinamičnu kontrolu ekrana.

Putnicima smeštenim na drugom redu sedišta na raspolaganju je ukupno 30 inča ekranskog prostora sa 10,25-inčnim ekranom za komfor koji se nalazi na centralnoj konzoli smeštenoj između dva prednja sedišta. Svaki putnik u drugom redu takođe ima pristup sopstvenom ekranu osetljivom na dodir od 10,1 inča.

Jeep Grand Wagoneer Concept

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring