Hyundai Inster će biti najmanji auto brenda na struju

Hyundai Inster je novi mali korejski crossover za grad. Konačno dolazi i u Evropu, nakon što je već poznat u Koreji pod imenom Casper. Sa originalnim dizajnom i – uprkos dužini od samo 3,82 metra – unutrašnjost je dostojna automobila više kategorije.

Prvo što upada u oči je instrument tabla koja sadrži razne fizičke kontrole za klimatizaciju i pozivanje glavnih menija infotainment sistema, kao i dugmiće za aktiviranje grejanja sedišta i kamere za parkiranje.

Hyundai Inster

Iza volana, koji ima četiri svetleće LED diode u sredini, nalazi se prvi od dva ekrana infotainment sistema. Oba su dijagonale po 10,25 inča.

Generalno, sve je dizajnirano s naglaskom na “praktičnost”, ali uz veoma bogatu opremu, koja uključuje bežično punjenje pametnog telefona i razne USB priključke.

Hyundai Inster

Prostranost unutrašnjosti u novom Hyundai Insteru je dostojna automobila više kategorije, uključujući opštu unutrašnju opremu.

Na pitanje da li je dužina od 3,82 metra dovoljna da četiri odrasle osobe udobno sede i da se ponese nešto prtljaga, odgovor je da.

Hyundai Inster

Uprkos svojoj dužini od samo 3,82 metra, prtljažni prostor iznosi najmanje 238 litara, koji se povećavaju na 351 litra kada se zadnje sedište pomeri napred. Ako se obe naslone potpuno preklopi, dobija se ravna površina za utovar i impresivnih 1.059 litara zapremine prtljažnika.

Nadamo se da će Hyundai Inster stići i na naše tržište, gde bi svijim kompaktnim dimenzijama trebalo da konkuriše drugim električnim modelima A segmenta.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring