Hyundai IONIQ 6 First Edition u pretprodaji od 9. novembra

1

Hyundai Motor je najavio početak pretprodaje svog dugo očekivanog IONIQ 6 First Edition, drugog modela u Hyundai liniji brenda IONIQ namenjenog električnim vozilima.

IONIQ 6 First Edition ograničen je na 2.500 primeraka i biće dostupan za početak samo na ključnim tržištima Hyundai električnih vozila: Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Norveškoj i Holandiji.

Hyundai IONIQ 6

Izgrađen na Električno-globalnoj modularnoj platformi Hyundai Motor Group (E-GMP), IONIQ 6 je opremljen nizom naprednih tehnologija i prostranim enterijerom usmerenim na kupca.

Pored toga, pruža prošireni domet do 614 kilometara sa jednim punjenjem (WLTP-kombinovano).

Hyundai IONIQ 6

Taj domet je potpomognut ultraniskim koeficijentom otpora od samo 0,21, zahvaljujući nisko postavljenoj prednjoj površini, aktivnim vazdušnim zakrilcima na prednjem delu i reduktorima zazora točkova.

IONIQ 6 First Edition će imati pogon na sve točkove i dugotrajnu bateriju od 77,4 kWh. Povrh toga, kupci će moći da uživaju u besplatnoj jednogodišnjoj pretplati na IONITY Premium paket, preko Hyundaijeve panevropske integrisane javne usluge punjenja Charge myHyundai.

Charge myHyundai nudi pristup na preko 400.000 punjača širom Evrope, uključujući AC i DC priključke.

Hyundai Ioniq 6

Komentari

POSTAVITE ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring