Auto magazin

Hyundai sve vredniji kao brend

Hyundai sve vredniji kao brend
22.10.2021.

Vrednost brenda kompanije Hyundai Motor raste na Interbrand globalnom rangiranju zahvaljujući elektrifikaciji i rešenjima za pametnu mobilnost

Kompanija Hyundai Motor je obeležila je svoj neprekidni uspon na Interbrandovoj rang listi najboljih svetskih brendova za 2021. godinu, zauzevši 35. mesto, što je za stepenik više nego u 2020. Prema sveobuhvatnoj proceni Interbranda globalna vrednost Hyundai Motor brenda je porasla 6.3% u odnosu na prošlu godinu na 15.2 milijarde $ u 2021, sedmoj godini u kojoj je zaredom među 30 najboljih brendova.

Interbrandova pozitivna ocena kompanije Hyundai Motor je bazirana na ekološkom fokusu orijentisanom ka budućnosti elektrifikacije i rešenjima pametne mobilnosti, na posvećenosti za postizanje neutralnosti ugljenika do 2045. godine i stvaranju kanala prodaje koji ne zahtevaju kontakt licem u lice kao preventivnom merom u borbi protiv COVID-19.

Od prethodne procene Interbranda, Hyundai Motor je udvostručio elektrifikaciju vozila, predvodeći razvoj ekosistema komercijalnih vozila sa gorivnim ćelijama vodonika u Kini i Evropi, a koji je podržan novim brendom sa HTWO tehnologijom gorivnih ćelija Hyundai Motor Grupe.

Hyundai Motor je takođe pokrenuo svoju Electric Global Modular Platform (E-GMP) (Električnu globalnu modularnu platformu) i nov IONIQ brend posvećen proizvodnji vozila sa električnom baterijom (BEV).

Hyundai

Kompanija Hyundai Motor je takođe pokrenula projekat konstrukcije pametnog grada u kom će se demonstrirati budući uređaji i usluge pametne mobilnosti. Ova ekološka enklava usredsređena na čoveka ima za cilj korišćenje Hyundai-eve Urban Air Mobility (Mobilnosti gradskog vazduha) (UAM), robotiku i autonomna električna vozila za rešavanje pitanja urbanizacije, kao što su zagušenje i zagađenje. Do 2028, Hyundai Motor planira da proizvede potpuno električne UAM modele optimizovane za rad u gradu i predviđa svakodnevnu upotrebu vazdušnih taksija do 2030-ih.

Ovi planovi za elektrifikaciju i pametnu mobilnost su pojačani nedavnim saopštenjem kompanije Hyundai Motor na sajmu IAA Mobility 2021 u Nemačkoj da će postići neto nultu emisiju ugljenika u svim fazama, od proizvodnje do rada i odlaganja automobila do 2045. godine. Hyundai-ev holistički pristup se fokusira na tri stuba: čistoj mobilnosti, platformama sledeće generacije i zelenoj energiji.

Hitno je stigao proaktivni odgovor kompanije Hyundai Motor na izazove tržišta uzrokovanih pandemijom COVID-19, poput proširenja njenog ‘Click to Buy’ kanala prodaje, koji ne zahteva kontakt licem u lice, u SAD-u, Evropi, Indiji i drugim regionima prošle godine, olakšavajući beskontaktnu prodaju u Hyundai Showroom Live, kao i onlajn upoznavanje novih modela vozila radi sprečavanja širenja korona virusa.

Ove godine, napori kompanije Hyundai Motor za jačanje snage brenda su joj doneli nagrade u 17 kategorija, kao što su ‘Interface & User Experience Design,’ na internacionalnom dizajnerskom takmičenju Red Dot 2021, što takođe govori o povećanju vrednosti brenda.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Aktuelno Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Citroen c-elysse 1.2 VTI motor 82KS na koliko hiljada km predjenih treba menjati zupcasti kais( [...]

Poštovani imam problem sa blokiranjem prednjeg točka na mecedesu b klase .pritisak kočenja tog točka [...]

Svi više vole klasične benzinske motore. Države moraju da pseognu za veoma restriktivnim merama ako [...]

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesuje me jaris hibrid 1.5 litar motor koliko ce kostati dobija li se sunvencija I [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad