Hyundai sve vredniji kao brend

1

Vrednost brenda kompanije Hyundai Motor raste na Interbrand globalnom rangiranju zahvaljujući elektrifikaciji i rešenjima za pametnu mobilnost

Kompanija Hyundai Motor je obeležila je svoj neprekidni uspon na Interbrandovoj rang listi najboljih svetskih brendova za 2021. godinu, zauzevši 35. mesto, što je za stepenik više nego u 2020. Prema sveobuhvatnoj proceni Interbranda globalna vrednost Hyundai Motor brenda je porasla 6.3% u odnosu na prošlu godinu na 15.2 milijarde $ u 2021, sedmoj godini u kojoj je zaredom među 30 najboljih brendova.

Interbrandova pozitivna ocena kompanije Hyundai Motor je bazirana na ekološkom fokusu orijentisanom ka budućnosti elektrifikacije i rešenjima pametne mobilnosti, na posvećenosti za postizanje neutralnosti ugljenika do 2045. godine i stvaranju kanala prodaje koji ne zahtevaju kontakt licem u lice kao preventivnom merom u borbi protiv COVID-19.

Od prethodne procene Interbranda, Hyundai Motor je udvostručio elektrifikaciju vozila, predvodeći razvoj ekosistema komercijalnih vozila sa gorivnim ćelijama vodonika u Kini i Evropi, a koji je podržan novim brendom sa HTWO tehnologijom gorivnih ćelija Hyundai Motor Grupe.

Hyundai Motor je takođe pokrenuo svoju Electric Global Modular Platform (E-GMP) (Električnu globalnu modularnu platformu) i nov IONIQ brend posvećen proizvodnji vozila sa električnom baterijom (BEV).

Hyundai

Kompanija Hyundai Motor je takođe pokrenula projekat konstrukcije pametnog grada u kom će se demonstrirati budući uređaji i usluge pametne mobilnosti. Ova ekološka enklava usredsređena na čoveka ima za cilj korišćenje Hyundai-eve Urban Air Mobility (Mobilnosti gradskog vazduha) (UAM), robotiku i autonomna električna vozila za rešavanje pitanja urbanizacije, kao što su zagušenje i zagađenje. Do 2028, Hyundai Motor planira da proizvede potpuno električne UAM modele optimizovane za rad u gradu i predviđa svakodnevnu upotrebu vazdušnih taksija do 2030-ih.

Ovi planovi za elektrifikaciju i pametnu mobilnost su pojačani nedavnim saopštenjem kompanije Hyundai Motor na sajmu IAA Mobility 2021 u Nemačkoj da će postići neto nultu emisiju ugljenika u svim fazama, od proizvodnje do rada i odlaganja automobila do 2045. godine. Hyundai-ev holistički pristup se fokusira na tri stuba: čistoj mobilnosti, platformama sledeće generacije i zelenoj energiji.

Hitno je stigao proaktivni odgovor kompanije Hyundai Motor na izazove tržišta uzrokovanih pandemijom COVID-19, poput proširenja njenog ‘Click to Buy’ kanala prodaje, koji ne zahteva kontakt licem u lice, u SAD-u, Evropi, Indiji i drugim regionima prošle godine, olakšavajući beskontaktnu prodaju u Hyundai Showroom Live, kao i onlajn upoznavanje novih modela vozila radi sprečavanja širenja korona virusa.

Ove godine, napori kompanije Hyundai Motor za jačanje snage brenda su joj doneli nagrade u 17 kategorija, kao što su ‘Interface & User Experience Design,’ na internacionalnom dizajnerskom takmičenju Red Dot 2021, što takođe govori o povećanju vrednosti brenda.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring