Auto magazin

Igrači FK Barselona voziće Cupra modele

Igrači FK Barselona voziće Cupra modele
21.01.2021.

FK Barselona, zvanični automobilski partner brenda Cupra organizovao je događaj u svom trenažnom centru Ciutat Esportiva Joan Gamper koji je okupio 19 fudbalera. Igrači Barselone dobili su priliku da konfigurišu i isprobaju modele ove marke koje će dobiti na korišćenje.

Cupra FK BarselonaFudbaleri Gerard Pikue i Sergio Buskuets, Sergino Dest i Miralem Pjanic, Frenkie de Jong i globalni ambasador Cupre, Marc ter Stegen, neki su od igrača koji su imali priliku da se bliže upoznaju sa čitavom gamom vozila, uz Cupra Formentor, prvi model jedinstveno dizajniran i razvijen za ovu marku automobila kao i dve nove verzije Cupra Leon i Leon Sportstourer i Cupra Ateca.

Cupra FK BarselonaIgrači su imali priliku da interaktivno personalizuju svoje verzije modela, korak po korak, koristeći digitalne alate koje brend ima u svojoj prodajnoj mreži od više od 500 specijalizovanih prodajnih mesta širom sveta, uz pomoć specijalizovanih prodajnih savetnika.

Cupra FK BarselonaBirajući između četiri vozila brenda, pojedini igrači FK Barselona odlučili su da konfigurišu sopstveni Cupra Formentor, koji ima paletu od sedam motora, uključujući dve hibridne verzije koje će na tržište stići u prvom kvartalu ove godine. Ovaj crossover visokih performansi dobio je ime po čuvenom rtu na ostrvu Majorka.

Cupra FK BarselonaPojedini fudbaleri Barselone odlučili su da sebi prilagode dve verzije Cupra Leona, najprodavanijeg modela marke u verziji sa petora vrata i Sportstourer (karavan). Sa svojom snagom od 245KS, CUPRA Leon e-HIBRID omogućava vožnju gradom sa dometom na elektro pogon do 52 km prema WLTP-u.

Cupra FK BarselonaFudbaleri Clement Lenglet i Junior Firpo izabrali su novu Cupra Atecu. Prvo vozilo na tržištu pod brendom Cupra sada dolazi sa preuređenim dizajnom, ali zadržava posvećenost visokim performansama. Ovaj SUV od 300 KS jedinstveni je proizvod na tržištu koji je podstakao rast marke od njenog lansiranja do danas.

Ovim vozilima će se pridružiti i Cupra el-Born, prvo 100% električno vozilo marke, koje će svojim sportskim dizajnom i performansama promeniti dinamičku percepciju vozila na električni pogon.

Cupra FK Barselona

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Не може од бабе девојка, не бива :) [...]

Unutrasnjost izgleda jako dobro. Dugo nisam video auto koji mi je po svim karakteristikama bas [...]

Hehe, ovan sam u horoskopu i ima istine! Hvala na zanimljivoj objavi! [...]

Jedini automobili koji stede u gradu su hibridi, tako da prilikom kupovine samo bi trebalo [...]

Savršeno.....Hvala [...]

Dobro, ali mnogo malo [...]

Preuzmite Auto magazin za android