Auto magazin

Inspirisan jahtama: Mercedes-AMG G63 Yachting Edition

Inspirisan jahtama: Mercedes-AMG G63 Yachting Edition
26.06.2020.

Poljski tjuner Carlex Design je ozbiljno odmakao u sređivanju i prepravkama automobila. Najnovije izdanje Mercedesove G klase u njihovim rukama je automobil koji bi mnogi poželeli.

Auto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignMercedes-AMG G63 Yachting Edition je priređen sa dosta ukusa, što nije baš slučaj kada su u pitanju ekstremna doterivanja ionako luksuznog vozila.

Auto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignKako i samo ime kaže, inspiracija u pogledu estetike pronađena je u najluskuznijim jahtama. Auto je poručio klijent iz Dubaija, koji će uživati u dvobojnoj karoseriji. Nije jasno da li je donji deo karoserije obložen brušenim aluminijumom ili je primenjena neka tehnologija koja stvara takav utisak.

Auto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignMaterijali su po ugledu na jahte – bela koža, alkantara i drvo.

Nije bilo modifikacija na motoru, s obzirom da je Mercedes-AMG G63 ionako brz automobil. Sa V8 motorom zapremine 4,0 litre od 585 KS i 850 Nm do stotke stiže za 4,7 sekundi, dok je maksimalna brzina ograničena na 240 km/h.

Auto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-DesignAuto-magazin-Srbija-Mercedes-AMG-G63-Yachting-Edition-by-Carlex-Design

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Biće i više, ako se izdvoje Evropska Unija, SAd i KIna. Biće električni, biće autonomni, [...]

Mislim da je ovo već imao Audi A8 [...]

Hvala najlepše Tojoti. Svaka pomoć i solidarnost u ovakvoj situaciji su više nego dobrodošli. [...]

Sve pohvale za studente koji su svoje znanje i umeće pokazali u radu na ovom [...]

nema nista od kalkulacije. 90% onih koji iznajme vozilo znaju smao za gas i kocnicu [...]

Preuzmite Auto magazin za android